zondag 9 mei 2010

Essie Matte About You

 
Vorig jaar juli bracht Essie hun Matte About You finisher uit. Maar omdat je aan sommige nieuwe trends gewoon moet wennen heb ik de hype die toen ontstond rondom de matte nagelkleurtjes even gelaten voor wat het is. Inmiddels zijn matte finishes het he-le-maal.

Een tijdje geleden blogte mijn maatje al over haar matte polish aankoop in een van O.P.I. 's meest begeerde kleuren.

Ondanks dat het er even anders uitzag dan mijn glossy 'You Don't know Jacques' vond ik het wel wat hebben.

Bijna ieder merk heeft nu ook wel een reeks kleurtjes met een matte finish. Langzaam maar zeker begin ik er dan eindelijk aan te wennen. Een matte finish heeft best wel wat. Zeker op donkere en felle kleuren nagellak.

En omdat ik zo trouw ben aan mijn Seche Vite topcoat met een superglossy finish, die je werkelijk over iedere soort nagellak kunt gebruiken. Vond ik het makkelijk om deze matte look uit te proberen op de vele kleuren polish die ik al heb. Mijn keuze viel al gauw op Essie's Matte About You waarmee je iedere (glossy) nagellak binnen no time transformeert in een matte look. Ik laat gauw weten en zien welke kleuren in mijn collectie er het mooist uitzien in een mat jasje. I'll Keep you posted ;)

2 opmerkingen:

Kizzy-online zei

:-)

Ja, ik heb 'You don't know Jacques' Matte van OPI en ik vind 'm verschrikkelijk! Maar dat komt echt doordat het een bruine lak is. Ik denk dat bijv. een koraalkleurige lak met matte finish veel mooier zou staan (vooral bij een donkere huidskleur)!

Ben benieuwd naar de prestaties van Essie's Matte About You. Foto's!! ;-)

D zei

Ooh ja? zijn jullie nog steeds geen vrienden haha

Maar net wat je zegt..als het een ander kleurtje was geweest misschien. Ben ook erg benieuwd naar Essie. Laat wel weten of dat was is. (met pics :D)