maandag 24 mei 2010

Gosh Summer Look 2010

 
Hi Beauties,


Terwijl iedereen geniet van het mooie weer, zit ik snip verkouden binnen. Ja, ongelooflijk maar waar. Maar goed..het gaat gelukkig al weer wat beter :)

Vorige week heb ik mijn Gosh Summer Look 2010 collectie in ontvangst genomen. Ik was weer blij verrast met al het moois dat er in de doos zat. Wat mij al wel gauw opviel is dat veel van dit moois wellicht minder goed uitkomt op de huidskleur van een chocolate girl als ik. De lipstick en mascara daar kan ik natuurlijk wel wat mee. Maar de pressed bronzing powder en de precious powder pearls glow komen denk ik het mooist uit bij een caramel skinned of vanilla skinned sister.GOSH Pressed Bronzing Powder € 9,49
GOSH Velvet Touch Lipstick no 43 Tropical Pink € 8,49
GOSH Quatro Eyeshadow Q22 Driftwood €9,99
GOSH Amazing Length'N Build Mascara € 8,49
Gosh Precious Powder Pearls Glow €9,49Reden genoeg voor mij dus om weer een giveaway te houden. Ben je een trouwe lezeres of blogvolger en wil je graag een van de bovenstaande producten proberen? (m.u.v. de mascara) stuur me dan een mailtje met je gegevens en het product van jouw keuze komt zo snel mogelijk jouw kant op! freshdimez.blogspot.com@live.nl

Alle producten zijn overigens te koop bij Kruidvat.

Liefs,

D

11 opmerkingen:

Rinia zei

Hoi Dor, ik heb je gemaild.

Gr. Rinia

Nina zei

Ik moet zeggen dat ik wel goede ervaringen heb met de producten van Gosh. Ik wil de primer ook gaan halen van ze. Heb de tester getest op me hand en wow felt soooo soft hahaha

Justherz zei

Hee lief :)
zijn die eyeshadow van Gosh een zichtbaar op onze huid of moet ik na een tijdje ernaar zoeken?

Anoniem zei

Beterschap, D! Veel drinken, vooral die lekkere, weldadige granaatappelsapjes.

(Dank voor de tip, zal vandaag het kruidvat even bezoeken- heb vooral interesse in de primer)


Groet van Lize

Rinia zei

Hey Justerz, je kan de paintpot van MAC op je oog smeren, voordat je de eyeshadow opsmeert. Je kan ook voor de goedkopere versie van de HEMA gaan. Die doet het ook goed. Je kan je e/s ook met water mengen. Blijft heel lang op je huid zitten en is erg zichtbaar.

D zei

Hey Lize,

Dank je wel, en ik heb je advies opgevolgd :) Bij mij op de hoek zit een Turkse bakker die flesjes granaatappelsap verkoopt. Ik had echt een boost voor m'n weerstand nodig.

Jus, deze is niet zo gepigmenteerd als de shadows van MAC en NYX maar redelijk goed :) Je kunt idd zoals Rinia zegt een primer gebruiken. Zelf gebruik ik daarover soms nog een wit potlood waardoor de kleuren nog beter zichtbaar zijn.(NYX jumbo pencil in Milk)

Nina, ik ook wel maar helaas was deze collectie niet volledig aan mij besteed, beetje lichtjes :) Ooh, en idd die primer is erg goed. Kizzy vertelde me over die anti-age primer dat deze erg goed is.

Zelf zweer ik nog steeds bij Avon's Magix Face Perfector! Heb gisteren weer een nieuwe besteld.

Anoniem zei

Lieve D,
ik heb de parels binnen! zijn een mooie bronzer voor mij, nogmaals bedankt
Charmaine

D zei

Hi Charmaine,

Graag gedaan hoor en veel plezier ermee :)

Justherz zei

Dankjewel schatjes :)

Nina zei

WOOOOOOHOOOOOOO!!!! Dank je wel! Ik heb me troostprijs binnen gekregen wat ZEKER een HOOFDPRIJS is! THANKS D!!!

D zei

Moet altijd smilen als ik je comments lees :)

Heeeel veel plezier ermee Nina!

(zijn echt m'n nieuwe verslaving...you'll love 'Tanned')