vrijdag 7 mei 2010

Miss Jessie's

 


Hi Beauties,

Sinds vorige week ben ik weer heerlijk aan het genieten van mijn bijna twee weken vakantie. Er is sindsdien weer van alles gaande in mijn leventje. Gelukkig alleen maar leuke en te gekke dingen, daarover gauw meer! :)

Zoals altijd heb ik weer van alles dat ik ondanks alle hectiek wil posten. Een vondst waar ik een paar weken geleden tegen aanliep tijdens het haarproduct shoppen is Miss Jessie's Curl. Ik hoor je al denken 'D, jij hebt toch geen curls' Nee, dat klopt! Ik draag mijn haar tegenwoordig in een bone straight bob waar ik nog steeds blij mee ben ;)

Maar zoals ik eerder schreef droeg ik mijn haar een aantal jaar natural. En als er iets was wat ik maar al te graag wilde proberen dan waren het de producten van Miss Jessie's wel. Ik bestudeerde de 'before and after' pics op hun website bijna dagelijks! Maar zoals je al kunt raden waren deze curl cremes nog niet te koop bij de Afro Cosmetica shops in Nederland. Waardoor ik ze helaas ook nooit heb gebruikt.De prijzen van de curl cremes en andere producten variëren tussen de €10,00 en € 20,00. Check hier een verkoopadres het dichtst bij jou in de buurt.
Ondanks ik deze producten nu niet meer voor mezelf zal kopen, kon ik het niet laten om even alle potjes na te gaan. De verkoper liet me een aantal van de butters ruiken en normaal doet de geur alleen van een haarproduct me weinig tot niets (de werking en het eindresultaat vind ik belangrijker!) maar ze ruiken stuk voor stuk hemels... echt niet te weerstaan!!! En dat de resultaten er mogen zijn wist ik inmiddels al.

Ik geloof wel dat je heel lang een 'wolkje' vanille of andere pudding aroma om je heen zult hebben als je dit in je haren hebt..maar dat zal denk ik niemand je kwalijk nemen. Er is trouwens ook een ongeparfumeerde versie te koop voor wie dat 'wolkje' net een beetje te veel van het goede is! Onderweg naar huis bestudeerde ik nog even de stylingsguide die ik had meegekregen..(Hey, you never know! LOL)

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met Miss Jessie's producten, so feel free to share :)

12 opmerkingen:

Christine zei

Mijn vriendin gebruit Miss Jessy. Ze is er helemaal weg van. Ik ga het binnenkort ook halen.

Christine zei

Miss Jessie kan je gewoon bij een toko op de Albert cuyp kopen trouwens. Volgens mij bij Mi lobi of zo.

Ow ja ik ben nieuwsgierig naar de leuke dingen die in je leven gebeuren.. Een mailtje.. met al het nieuws...hahahahhahah

D zei

Hahaha ja hoor die mail komt zeker jouw kant op. Zet maar vast een grote emmer popcorn en een lekker drankje klaar :)

Klopt, Mi Lobi staat o.a. ook op Miss Jessie's website als verkooppunt. Er zijn ook een aantal adressen in Rotterdam die deze lijn verkopen. Ben benieuwd hoe je producten zal vinden.

Nina zei

Maar is dit niet te gebruiken voor een wash en go hair day for relaxed ladies? Before and afters are looking good! Maar lijkt alsof je wel veeeel product moet gebruiken als ik zo naar de andere filmpjes kijk

D zei

Dat idee had ik dus ook dat je vrij snel door een pot heen bent. In de winkel zag ik ook dat er van die mini potjes baby buttercreme zijn. Leek wel een soort travelsize.

Maar geen gek idee inderdaad voor een wash en go hairday. Ik vroeg me ook af het zou werken op een braid out style.

Ik kreeg trouwens een tip van een dame over ander bedrijfje dat o.a. ook heerlijk hairbutters maakt. Sweetwaxations heet deze.

Ga ik zeker proberen!

seffy_unique82 zei

Ik heb de "travelsize" zonder geur gekocht, om het te proberen. En ik moet zeggen het is geweldig spul!!!!
Je haar blijft dagen gemoistureerd en je hebt er helemaal niet veel van nodig. (ik gebruik het alleen na het wassen van mijn haren. De dagen erna heb je weinig tot geen produkten nodig).
Wanneer dit potje op is ga ik voor een grotere pot.

Aisha zei

Lijkt me wel leuk om een keertje te proberen in gerelaxed haar..
Ik vraag me af of het werkt.

D zei

Seffy, erg fijn dat je er baat bij hebt. Inderdaad zijn die kleine potjes dan heel handig als trial.

Aisha, zelf ga ik zeker hun Super Slip Sudsy Shampoo proberen.

Deze super hydraterende/ontklittende shampoo schijnt het erg goed te doen op alle haartypes ook op gerelaxed haar.

Gwen-Gail zei

Ik heb het ook geprobeerd. Voor mij was het een teleurstelling. Ik heb de curlypudding zonder geur gekocht. Het heeft wel degelijk een geur, heel chemisch, kreeg er hoofdpijn van. Mijn haar was de volgende dag helemaal wit :( en vettig.
De curly buttercreme is beter, maar ruikt naar tandpasta(vond mijn vriend ook)
Ben dus nog steeds op zoek naar een product voor twists. Iemand een tip?

D zei

Jammer!

Ongeparfumeerde producten hebben vaak wel een basisgeur, klopt.

Weet niet of je ooit flaxseedgel hebt geprobeerd voor twists? Werkte super voor mij, en is eenvoudig zelf te maken. Zie Youtube..

Denn zei

Hi,

Ik heb een vraagje, ik ben zeer geintereseerd in Miss Jessie curly butter cream. Ik heb nu zelf gerelaxed haar maar zou deze creme ook werken als ik een twist-out doe?

D zei

Hi Denn,

Zou ik echt niet durven zeggen, omdat ik het zelf nog niet heb gebruikt. Misschien dat een van de andere meiden het weet?

Wat ik wel weet is dat je twist-out/braid out ook lukt met een moisturizer op waterbasis. Kera Care Conditioning Creme Hairdress en Profectiv Breakfree zijn enkele voorbeelden hiervan. Daarna evt. sealen met een olie.

Neem een kijkje op Kara Zeytin's blog dan zie je hoe mooi het resultaat hiervan is.