dinsdag 18 mei 2010

NYX Rouge cream blush - Diva

 
Hi Beauties,

Even laten weten dat ik niet M.I.A. ben en dat er weer gauw wat updates volgen.

Zo heb ik binnenkort een afspraak bij de tattooshop om een van mijn tats weer nieuw leven in te blazen. Deze ene is namelijk echt toe aan een revamp. Yes, I have tats en nu na ruim twaalf jaar nog steeds geen spijt! De meeste mensen zijn half in shock als ze daar per toeval achter komen. Omdat ze mij zo'n voorbeeldige dame vinden :) Ik kan daar alleen maar om lachen natuurlijk..ik doe sowieso een post hierover binnenkort so stay tuned. (behalve als je gruwelt van tattoos natuurlijk)

Oke maar terug naar de make-up..meet my new love girls!Ik ben eigenlijk nooit een echte fan geweest van cream blushes, heb eerder zelfs een van MAC weggegeven. Maar om de e.o.a. reden werd ik toch op slag verliefd op 'Diva' van NYX. Deze kersenrode kleur maakte me best nieuwsgierig.


Inmiddels heb ik hem alweer een tijdje in mijn bezit. En ik kan je vertellen dat 'Diva' echt een aanwinst is voor mijn make-up kit. De kleur is heel intens, je hebt daarom maar heel weinig nodig. Als je wat lichter getint bent, dan heb je wellicht nog minder nodig omdat de kleur heel geconcentreerd is.
Persoonlijk denk ik dat 'Diva' iedere huidskleur complimenteert, maar met name diepere huidskleuren.
De textuur was even wennen vond ik. Andere cream blushes die ik heb zijn niet zo zacht en romig als deze. Een voordeel hiervan is dat je deze blush daarom makkelijk kunt aanbrengen.

En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten, zacht en lief voor je portemonnee :)

6 opmerkingen:

Claudia zei

I adore them:)
Heel toevallig heb ik net de Orange ook besteld, want ik had de Diva en de Red cheek al in mijn bezit.
Dames het zijn geweldige producten, ook als je niet van creme blushes houd.
Mijn persoonlijke tip: ik matteer ze altijd heel lichtjes met een finishing powder ( kleurloos) en dan blijven ze nog langer zitten :)

Xxx Clau...

D zei

Dat is een hele goede tip Claudia!

Want zodra de zon een beetje op je gezicht schijnt kan het gaan glimmen. Ik denk dat ik mijn e.l.f. HD powder erover zal gebruiken en dan met name voor de zonnige dagen.

Ooh en Diva blush met NYX 'Mauve'lipstick is echt een hele mooie match :)

Claudia zei

D, ik ben verslaafd aan NYX producten :)

Ben nu een weekendje weg, en ben zo zenuwachtig om thuis te komen want daar wacht mij een bestelling van Boozyshop met nw lipglosses en lippenstiften waaronder de mauve :) ( hoop dat TNT mijn pakketje bij de buuf heeft achtergelaten )

Heb je ook gemerkt dat de nude lippenstiften helemaal in zijn met name voor de donkere dames als wij?
Of liep ik al die tijd achter hahahhaa.

Zaterdag ga ik voor een weekje naar Suriname, en heb nu al overvracht alleen maar aan make-up hihihii.

Nog tips wat ik MOET meenemen??

Wens jullie allemaal een zonnige dag :

XXX Clau

D zei

Een weekje naar Suriname? WAUW dat wil ik ook hahaha

Nou geniet ervan hoor! Maar hou er rekening mee dat het overdag zo heet is dat je je gezicht misschien maar blijft afvegen. Voor in de avond is make-up wel cool.

Neem een goede sunblock mee (de vellen hingen letterlijk aan mijn zus haar schouders tijdens de laatste vakantie) En een lekkere hairmoisturizer. S-Curl No drip bijvoorbeeld :) Ooh, en wat leuke zonnebrillen!

Nude lippies zijn al een tijdje in trek..maar je bent echt niet te laat ermee ofzo hoor. Van NYX zijn 'Orion' en 'Perfect Taupe' hele mooie nude lippies!

En mijn fave nude lippies van MAC zijn Ample Pink ligloss en Hug Me Lipstick...pfff.. dat was het geloof ik haha

Lillabee zei

Niet dat ik zelf een donkere huidskleur heb, maar ik wou gewoon even laten weten dat ik het fijn vind dat deze beautyblog gericht is aan donkere types :)...

D zei

Wees welkom Lillabee :)

Iedereen die van beauty houdt, ongeacht kleur, is welkom op deze blog.