woensdag 12 mei 2010

Shell Lip Balm

 
Niet zo lang geleden kreeg ik een goodie pakketje opgestuurd. En iedere keer als ik zo een pakketje met allerlei geweldige beautyspulletjes ontvang voel ik me weer net een kind in een snoepwinkel :)

In dit pakketje zaten ook een paar samples om uit te proberen. Zo zat er een sample in van een Shell Lip Balm. Zonder dat ik wist hoe en wat het concept achter deze lippenbalsem was, heb ik de sample helemaal opgemaakt. 100% luscious lips stond er op het potje, dus ik dacht ...hey even testen!

Al gauw merkte ik dat deze lippenbalsem anders op mijn lippen aanvoelde dan de gewone doorsnee lippenbalsems die te koop zijn bij de drogist.

Ik heb toen even op internet gekeken om er achter te komen wat deze Shell lippenbalsem nou zo bijzonder maakt. Dat was echt een surprise!

Allereerst was ik meteen erg onder de indruk van de geweldig mooie verpakking waarin deze 100% natuurlijke lippenbalsem zit. Deze zit namelijk in een natuurlijke zeeschelp die stuk voor stuk uniek zijn. De een nog mooier dan de ander.
organicisland.nl


Organic Island Shell Lipbalm v.a. € 7,95


En dan nog de ingrediënten; Kokosolie, Mangoboter, Macadamia olie en nog veel meer om je lippen soft and kissable te houden. Is dit niet heel leuk en origineel bedacht? Niet alleen geweldig om cadeau te krijgen maar ook om te geven. De Shell Lipbalms kun je o.a. hier bestellen.

6 opmerkingen:

Nina zei

Wow heel mooi! Ga ik zeker bestellen! Heeft het ook nog een speciale geur? Misschien een rare vraag maar waar smaakt het naar??? hahahahaha

D zei

Ja, leuk heh? Erg leuk om cadeau te geven ook.

Deze lippenbalsem is geurloos. Of beter gezegd, er is geen geur aan toegevoegd. Het lijkt een beetje op gestolde kokosolie.

Nou, ik heb speciaal voor jou nog een allerlaatste restje uit het potje gepeuterd om even te proeven maar nee ...geen smaakje hahaha

Caroline zei

Geweldig, vind ik ze. Vooral ook omdat ik een lipbalm - freak ben.

D zei

Ja, jij en je lippenbalsem zijn inderdaad onafscheidelijk :)

Anoniem zei

Deze tip is heel fijn: ik ben net als Caroline een lipbalmfreak (kan niet-nooit!- zonder kam en balm) en de ingredienten zijn 1oo% natuurlijk (er zijn toch teveel balms met bedenkelijke inhoud). De verpakking is sprookjesachtig: een perfect kadootje voor 'n vriendin.

Leuk om de site te bekijken.

Lize

Aisha zei

Wauuww,
zo leuk!!! Ik wil het ook proberen