maandag 3 mei 2010

What's in my Bag?

 Hi Ladies,

Zoals ik een paar weken geleden aankondigde zou ik een 'What's in my Bag' post doen. Dit was eigenlijk meer een verzoekje van een trouwe lezeres :) Om eerlijk te zijn leek het me een nogal zware opgaaf want ik sjouw werkelijk alles mee waarvan ik denk dat ik het nodig kan hebben onderweg.

Ik heb voor deze post daarom maar een tas gekozen waar niet al te veel in zit, maar meer het hoognodige. Ooh... en deze zwarte lak tas...heb ik gekregen van een van de liefste mannen die ik ken. Thanks D! :)Hier enkele items die standaard in mijn tas zitten. Heb er uiteraard nog meer maar die waren even niet binnen handbereik of zaten in andere tassen.

Met de klok mee vanaf linksonder.......

- Kam
- Portemonnee
- Paraplu; altijd bij me al begint de dag nog zo stralend!
- Mondverfrissers; Ricola LemonMint en Jetgum Euka Menthol. Voor deze laatste ga ik speciaal naar de Lidl. Ken geen andere gum die zooo freshhhh is als deze :)

- Lippenbalsem; Blistex Lip Medex stick
- Zonnebril; Je snapt dat ik deze niet vaak nodig heb, maar verder is het soms wel handig voor de dagen dat ik een beetje incognito wil zijn.

- Make-up tasje; Vol lipgloss en lipstick
- Zakdoekjes
- mp3 speler
- Spiegel voor onderweg (gebruik hem eigenlijk nooit!)
- Handverzorging; M'n favo handcremes, Nivea SOS en Glycerona Active. En voor het geval het nodig is, Kruidvat handgel voor onderweg.Ehhm.. deze is niet van mij maar van m'n ma... shhh!! Mijn mp3 speler is al een tijdje total loss. Ik moet ook gewoon een nieuwe kopen maar deze is prima voor in de tussentijd haha. Zonder mijn mp3 speler verlaat ik het huis niet! Niet alleen omdat ik graag naar muziek luister onderweg.

Het is vooral ook mijn redding in nood als ik met het OV reis en even geen zin heb om gedwongen mee te luisteren naar; luid telefonerende mensen, gesprekken van anderen die ik liever niet volg, etc... Werkt altijd!Over de inhoud van dit lipstick en lipglosstasje kan ik echt een aparte post doen LOL Misschien doe ik dat ook wel. Eigenlijk niet normaal zoveel er in zit voor onderweg. En het tasje kan ook nauwelijks dicht :/ Maar om te voorkomen dat ik naar een van mijn favo glossjes/lipsticks moet zoeken in mijn tas, doe ik de meest gebruikte maar bij elkaar en draag ik ze altijd bij me.

Ik vergeet dit tasje zelden, maar als het een keer gebeurd en ik nog in de buurt ben..ga ik echt terug naar huis om hem op te halen!

Last but not least mijn portemonnee. Deze is niet bepaald klein en heeft het formaat van een agenda. Maar heb ik altijd bij me al dan niet met of zonder inhoud (lees geld) Mijn bankpasjes en alle andere kortingspassen etc. zitten er altijd wel in. Als ik ergens sta af te rekenen hoor ik vaak 'ooh wat een leuke portemonnee!' Voordat ik deze portemonnee kocht had ik hem al een tijdje op het oog.

Hij was namelijk niet echt goedkoop, maar ik vond hem zo leuk en was dan ook blij dat hij nog in de winkel lag toen ik hem eindelijk wilde kopen. Hij is van het merk FLUFF en ze hebben nog heel veel andere leuke frame wallets!

UPDATE 22.05.2010

Zo ziet de portemonnee er van binnen uit...Er is ruimte voor pasjes, een apart vakje voor kleingeld, en ruimte voor pasfoto's etc. Ik ontving eerder ook een mail met de vraag waar ik deze portemonnee heb gekocht en hoe duur het was. Ik heb hem hier gekocht en hij was € 25,00. Eigenlijk niet echt duur, maar soms moet je even wat laten liggen. En dat was toen ook het geval met deze portemonnee :)

7 opmerkingen:

lize zei

Zo herkenbaar, D!

Mijn tassen zijn ook altijd stevig beladen. En, nee, ik ga nooit weg zonder MP3 (dezelfde reden: ik reis veel met het OV) kauwgommetjes, kam etc. Ook neem altijd altijd een lekker luchtje mee (ben een liefhebster, zoals je weet) Natuurlijk kun je je voorstellen dat ik in paniek raakte toen ik afgelopen februari in de trein naar Amsterdam- ter hoogte van Duivendrecht- merkte dat ik m'n make-up tasje thuis had laten liggen... en dat op weg naar een afspraak!
Met hulp van de Etos toch nog wat kunnen doen, qua make-up en het onmisbare: kam en lippenbalsem aangeschaft...
De portemonnee is werkelijk prachtig, wat is Fluff leuk!

Groet van Lize

D zei

Ja erg heh wij vrouwen! :)

Soms ben ik gewoon wat 'kwijt' in m'n eigen tas! Nadat ik de foto had genomen van de afgebeelde spulletjes, kwam ik nog allerlei dingen tegen in m'n tas! Haha

Beetje intiem misschien maar ik heb dus ook altijd een heel discreet blauw doosje in mijn tas zitten met tampons.

Kizzy-online zei

Jouw portemonnee is echt TOO CUTE! Past echt bij je! :-)

Claudette zei

Je portemonne is erg cute, inderdaad. Ik heb de site bekeken maar is die van jou een small frame of een large frame wallet? En heb je ook vakjes voor foto's. en heb je oork ruimte voor je kleingeld ? Tis lastig aangezien je de binnenkant ervan niet ziet.

D zei

Thanks Kizzy :)


Hi Claudette,

Ja ik dacht nog zal ik de binnenkant ook laten zien. Maar aangezien er altijd zoveel 'rommel' in zit, kassabonnen, visitekaartjes etc....dacht ik hou maar lekker dicht haha

Er is ook ruimte voor foto's en pasjes.

Ik zal zo een foto plaatsen van de binnenkant oke. Het is dacht ik een Large frame..want hij is vrij groot. Ik schat lengte 25 cm en breedte 12 cm ongeveer.

claudette zei

Hi, dankjewel voor je update. Ik vraag me echter af als ik wel al mijn spulletjes in krijg. Heb altijd heel wat kaartjes, pasjes e.d. in mijn poetie. Volgens mij gaat ie dan niet meer dicht hahhaha. Heeft het nou een rits of een clip als sluiting?

Gr, Claudette

D zei

Hi Claudette,

Nou dat heb ik dus ook, hij staat soms echt bol van allerlei kaartjes, bonnen etc.. Een nadeel is trouwens wel dat als je hem per ongeluk laat vallen, hij zo open springt.

Er zit zo'n metalen sluiting op die je moet induwen om te openen. Niet echt een clip. En haha @ poetie...lang niet gehoord :)