zondag 13 juni 2010

Eau de Zwitsal

 
Mijn collectie met geurtjes is redelijk uitgebreid. Meer om van tijd tot tijd af te wisselen, maar ook omdat niet alle luchtjes die ik heb, passen bij iedere gelegenheid. Om een voorbeeld te geven.. ik zal D&G red nooit overdag naar kantoor dragen, als je deze geur zelf hebt, begrijp je misschien wel waarom :)

Een luchtje dat al een paar jaar een favoriet is bij ons thuis en die naar mijn mening écht altijd kan is Eau de Zwitsal! Voorheen enkel te bestellen via webshops en in een minder sjieke flacon. Maar sinds een tijdje eindelijk te koop bij de drogist in een iets elegantere sprayflacon.Eau de Zwitsal 95 ml € 14,99


Op zich heb ik nooit zoveel gehad met de zwitsal lijn. Maar de zachte frisse geur van de babyproducten vond ik wel altijd lekker en geschikt voor jong en oud. Geen wonder dat een fles Eau de Zwitsal bij ons thuis vrij hard ging.

De nieuwe sprayflacon moet ik daarom ook goed bewaren voor mezelf om er wat langer van te kunnen genieten. Heerlijk!! :)

14 opmerkingen:

Nina zei

Hier heb ik echt nog noooit over gehoord! Wist niet eens dat het bestond. Klinkt erg lekker... wil ik wel gaan checken ben dol op zwitsal babies

D zei

Ik vind hem zooo lekker. Vooral als het wat warmer wordt heb ik niet altijd zin in parfum of wat zwaardere luchtjes. Deze is zo zacht en fris.

Echt zo'n net-onder de douche- vandaan luchtje :)

Rinia zei

Je weet me steeds weer te inspireren door elke keer met iets nieuws te komen. Wist niet dat de eau de Zwitzal bestond, zal vast wel lekker ruiken.

GwenGail zei

Waar kun je dit kopen?

Patty zei

Wat grappig! ik heb dit ook thuis voor mijn kindjes.
Heb het ooit van mijn schoonzus gekregen.

het ruikt inderdaad heel lekker zacht en baby-achtig :)

D zei

En hoe langer je het op hebt, hoe lekkerder het ruikt vind ik.

Zeker even testen Rinia :)


Je kunt het kopen bij de drogist. Ik heb mijn fles bij Etos gekocht.

lize zei

Net als Nina en Rinia ben ik ook echt verbaasd, maar wat leuk dat er een Eau de Zwitsal bestaat! Af en toe koop ik een kleine verpakking bodylotion en/ofshampoo om weer even ouderwets te genieten van het luchtje. Doet me ook denken aan de tijd dat ik een jonge moeder was.

Nu, morgen even langs de Etos om lekker te sprayen.
Ik ben benieuwd!Lize

D zei

Blijft lekker heh dat luchtje.

Ik snuffel echt overal dus ik kom altijd van dit soort dingen tegen Lize. Je kent me nu wel :)

Christine Alvarez zei

Ik heb hem vandaag gekocht.. ahhahah Dorothy deze site is niet goed voor mij!!!
Ik denk echter wel dat je veel meer profijt hebt van de bodylotion. IK vind dat geur vrij snel verdwijnt.

D zei

Hahaha

Anders smeer je je toch eerst in met de bodylotion? Wellicht houdt de Eau de Zwitsal dan langer. Maak er gewoon een set van :)

Ik vind het juist lekkerder ruiken als ik het een paar uur op heb.

lize zei

Zeker, D! Je blijft me inspireren door je mooie weblog!
Heb al zoveel plezier van allerlei produkten die ik anders nooit was tegengekomen!

Nu, gisteren was ik met m'n zus in Den Bosch, waar ze een mega-etos hebben (in de binnenstad). De spray stond keurig op de parfumerieafdeling: dwz de tester. De hele voorraad was al uitverkocht! Inderdaad, een heerlijk luchtje, 'n tikje zwoel (maar wie kan daar nou bezwaar tegen hebben...) door de vanille.
Ik ga hem zeker aanschaffen en gebruik hem dan (goed idee, D!) als setje met de bodylotion, dan houdt de lucht ongetwijfeld langer.

Groet van Lize

D zei

Jeetje...daar ook al uitverkocht? Zwitsal?! Haha het is bijna niet te geloven!

Een vriendin van me greep ook eerst twee keer mis. Bij een derde filiaal hadden ze er nog een paar.

De zachte creme uit het potje is idd ook erg lekker. Denk dat ik die erbij neem voor als ik me helemaal in de Zwitsal lucht wil hullen.

En bedankt weer Lize. Je reacties zorgen altijd voor een glimlach :)

Angie zei

Zo funny...ik gebruik dit al jaaaaren...ooit gehaald op Curacao en sindsdien laat ik altijd iemand wel een aantal flesjes voor me halen..want ik BAD er letterlijk in! hhahah alleen de mijne ziet er iets ouderwetser uit...vierkanten fles met roze vloeistof. Nina...Come on..je bent Curacaoenaar..dit moet je toch wel kennen! Dit bestaat echt al eeuwen! En krijg altijd complimenten hoe lekker ik wel ruik! hihihi

D zei

Ooh ja ken je Nina? de wereld is klein haha

Precies die fles bedoelde ik!

Bestelde het altijd via de Geboortewinkel. En ik geloof best dat je er in baadde Angie want je was/bent ook zo gek op die zachte creme :)