woensdag 30 juni 2010

Violet Purple Cake Liner

 
Hi Beauties,

I'm back!

Zoals ik al zei zou ik er heel even tussenuit zijn. Gelukkig gaat het ondertussen steeds beter. Nogmaals bedankt voor alle liefs, dat heeft zeker een positieve bijdrage geleverd aan mijn spoedige herstel.

Ben in ieder geval blij dat ik de reviews die ik al een tijdje gepland had nu eindelijk kan delen. Die komen er dus heel snel aan!

Een van mijn beauty items waar ik laaiend enthousiast over was (en nog steeds ben) toen ik het net kocht, is mijn paarse cake liner van Stargazer.Stargazer Violet Purple Cake Liner * € 4,90


Misschien kun je je mijn review van deze cakeliner in het zwart nog herinneren? Ik ben inmiddels zo weg van deze cake liners dat ik ze zeker in nog een aantal kleuren wil hebben, de turquoise groene is ook geweldig!

Maar even terug naar deze gorgeous paarse liner. Om eerlijk te zijn lag hij al zeker vier maanden ergens achter in mijn lade, had hem nog nooit eerder gebruikt totdat....ik deze foto van Keri zag tijdens de laatste BET awards!
WAUW dacht ik...hoe kan ik deze look recreëren?

Welke shadow/liner Keri hier precies draagt weet ik niet, doesn't really matter. Ik heb deze look ondertussen al gerecreëerd met mijn (bijna vergeten) violet purple liner...en vond het wel geslaagd haha. M'n lippen heb ik overigens nude en rustig gehouden. Deze cake liner is wel iets donkerder paars en een beetje neonachtig..but... LOVE it! :)

* prijs volgens huidige eBay aanbod

8 opmerkingen:

Nina zei

Ben zooo blij dat je er weer bent! Ben blij dat het beter gaat. Zo is het toch gezelliger als je er gewoon bent :) Wel rustig aan doen tot je helemaal bent hersteld! But WELCOME BACK!!!!

Justherz zei

Oooh D
Ben zo blij dat je terug bent
zoals Nina al zie Welcome Back en doe het zeker rustig aan he
Much Love x

D zei

Jullie zijn echt schatten, meen ik echt.

Gelukkig word ik langzaam maar zeker weer de oude. Thanks ladies.

X,

D

Christine Alvarez zei

Ik heb ook de stargazer make up. Volgens mij heb ik ooit een stuk geschreven in een van mijn favo things.
Ik heb de roze eyedust.. Love it!

Christine zei

BTW. Ik vind dat je een keer foto's van al je verschillende looks moet posten!!! Bijvoorbeeld van jou creatie met de purple look

D zei

Dat is heel vaak tegen me gezegd maar ehh..pfff nog meer werk!

Ooit Chris, ooit :)

Zal ze eerst op msn laten zien ter goedkeuring hahaha

christine+ zei

Yeah right alsof je ooit op msn bent.. hahahahha

D zei

Ja hoor verraad me maar weer :D

Ik ben er echt gauw...promise! Je weet dat ik je nog veeeel te vertellen heb haha