woensdag 14 juli 2010

Barbie Pink Lips

 


Hi Beauties,

Y'all know who that is.... op de bovenstaande foto....en als je geen idee hebt is dat ook niet erg, want het gaat verder niet over haar LOL Waar het wel over gaat zijn haar signature barbie pink lips. Persoonlijk heb ik weinig tot niks (eerder niks!) met Barbie. Maar de roze kleur lipstick waarmee deze 'Brown Barbie' altijd wordt gespot, als ook in haar video Massive Attack, vind ik hot!MAC Satin Lipstick in Pink Nouveau € 17,50


Dat inspireerde mij weer om deze kleur zelf uit te proberen. Pink Nouveau, is een semi-matte roze lipstick die er in de eerste instantie een beetje scary uit kan zien als je hem rechtstreeks aanbrengt op een donkere huid. De kleur is HEEL intens.Maar met een lippenseeltje, lipliner (ik gebruik Chestnut van MAC o.i.d) en eventueel een beetje gloss voor een minder matte look komt deze kleur perfect tot zijn recht. De intensiteit van de kleur valt trouwens helemaal weg op de foto. In werkelijkheid is de kleur wel drie keer feller.

Dus als je nog op zoek bent naar een sexy pink lipstick, die vooral nu tijdens de zomer helemaal hot is, probeer deze! Guys love it dus wees wel gewaarschuwd :)

4 opmerkingen:

Nina zei

You know.... I should really get some lipsticks. Ik gebruik echt zooooo lang alleen maar gekleurde gloss like my favourites from NYX that someone that was VERY nice send me *wink wink* Ga maar een roze lipstick kopen dit weekend :)

D zei

LOL @ 'someone' :D

Ik weet niet, maar de laatste tijd ben ik helemaal into lipsticks! Zowel van NYX als MAC. Ben gek op deze roze.'Up the Amp' is ook hot!

Vanmiddag heb ik me echt als een gek gehaast om een lipstick van de nieuwe MAC collectie; In the Groove te halen. Deze collectie is zo mooooi Nina!

Heb de lipstick 'Go For It' gekocht. Maar de andere zijn ook erg mooi. Check maar even als je langsgaat.

Christine Alvarez zei

Die rose lipstick staat goed. Als ik een pink lipstick op doe lijk ik echt op Shaniqua met een bad lipstick. Dus nee geen roze voor mij.. Rood is echt mijn kleur dat staat mij het beste en donkerpaars.

D zei

Haha wie weet wie je aan de haak slaat als je een dag als Shaniqua de deur uit gaat.

Nee maar even serieus, rood staat je mooi maar je kunt echt nog veel meer hebben hoor Chris. Een goede (huidskleur) lipliner is het halve werk.