donderdag 22 juli 2010

I ♥ Hema

 


Naast mijn schoolspulletjes kocht ik in mijn middelbare school tijd vooral ook vaak beauty spulletjes bij de Hema. Ik ben eigenlijk sindsdien al fan van het Hema beauty assortiment. Door de jaren heen is er natuurlijk heel veel veranderd en iedere keer als ik weer een bezoekje aan de Hema breng is er wel iets hips bijgekomen dat ik niet kan laten liggen.

Zo kwam ik laatst hele mooie kwastjes en tweezers tegen, needless to say dat ik er meteen een paar heb gekocht. Voor mijn verjaardag had ik een Hema cadeaukaart gekregen waar een nogal royaal bedrag op stond :) dus dat kwam mooi uit.

De kwastjes en de tweezers heb ik nooit eerder bij de Hema gekocht en moet ik nog uitproberen. De tweezers vooral waren spotgoedkoop, € 1,50 per stuk.En aangezien ik mijn Tweezerman pincet al geruime tijd kwijt ben leken deze mij wel even goed ter vervanging.
Wat in ieder geval al heel lang tot mijn Hema top 3 behoort zijn;

1. Eyebrow pencil in 09 € 1,75
2. Eyebrow Gel in Dark Brown € 3,25
3. Mascara Base € 3,25

Eyebrow pencil; Er is geen enkel ander eyebrow pencil dat ik heb gebruikt, dat qua kleur zo perfect is als deze. Met het handige borsteltje aan de achterkant kun je ze netjes in model brengen en een zachte finish geven. Heb altijd twee pencils als back up om stress te voorkomen als ik er eentje niet kan vinden haha

Eyebrow Gel; Deze zorgt ervoor dat wenkbrauwen netjes in model blijven. En door het kleurtje geeft het je wenkbrauwen net dat beetje extra, maar toch een natuurlijke look. Daarnaast bevat deze gel Pro-vitamine B5 en is hij ook kleurloos verkrijgbaar.

Mascara Base; Last but not least...de mascara base! Ik heb het al eens eerder over deze gehad. Want welke mascara ik ook gebruik, deze base tovert mijn wimpers in 'Bambi Lashes' Soms vergeet ik het een tijdje te gebruiken en is de base zo goed als uitgedroogd. Maar goed, mascara moet je ook om de zoveel tijd vervangen. En desondanks vind ik deze base echt prima werken.


Ooh en tot slot nog een tip voor mascara liefhebbers; Hema heeft de mascara lijn vernieuwd en het receptuur verbeterd. De 7 soorten vernieuwde mascara's liggen vanaf 26 juli a.s. in de winkel. Oke...de mascara's vond ik zelf nooit zo geweldig. Maar wie weet behoren deze binnenkort ook tot een van mijn favo Hema producten.

Hebben jullie Hema favorites, en zo ja welke?

13 opmerkingen:

Kizzy-online zei

Mijn Hema favorites zijn de reinigingsdoekjes! Goedkoop, geschikt voor de gevoelige huid en ze werken prima!

De mascara base heb ik nog nooit geprobeerd. Een aanrader dus?

D zei

Yes, die base vind ik goed werken. Het is wel even wat meer werk, want je moet het ook even goed laten drogen voordat je mascara aanbrengt. Maar het resultaat mag er zijn.

Die doekjes ga ik even checken. Ik gebruik nu trouw de kalmerende reinigingsdoekjes van Etos. Die zijn zonder parfum etc. en ook geschikt voor de extra gevoelige huid.

Was trouwens nog een favo item vergeten :/ De nail polish corrector! Die zat in een ander mandje zag ik net. Ik post hem wel apart.

Anoniem zei

Mijn Hemafavo's zijn: de toilettasjes (goud en zilverkleurig!) de eyemakupremover en de nagellak. De mascarabase is een voor mij onbekend produkt, maar ik ga 'm beslist uitproberen.
(Ik gebruik ook die kalmerende reinigingsdoekjes van Etos vanwege m'n gevoelige huid. Heb laatst Dove geprobeerd en die doekjes waren ook heel prettig.)

Zomerse groet van Lize

Christine zei

Ik heb een hema donkerrode lipstick die ik fantastisch vind.
De hema Eyeliner ben ik ook jaren lang fan van geweest.

D zei

Heb ook een mooie rode kleur van de Hema; Volumising lipstick in 06.

En een mooie neutrale voor iedere dag in 03. Deze kleur lijkt op MAC's Viva Glam V lipstick/gloss.

GwenGail zei

De nagelak en ook de reinigingsdoekjes zijn mijn favorieten. Ik gebruik niet veel make up, maar wil daar wel verandering in brengen. Iemand tips?

Anoniem zei

Ben nu al bij 2 Hema's geweest en de mascara base schijnt niet meer vte worden verkocht?
ze hebben de mascara's vernieuwd en de base uit het assortiment gehaald. Ik was dus niet blij.

D zei

Ooh ja? Ik snap dat je niet blij bent, dat ben ik ook niet als dit klopt! Morgen meteen maar even langslopen en informeren.

Ik gebruik het dan wel niet dagelijks, maar wil niet onnodig meer betalen voor een andere base.

D zei

Was even langs geweest. Ze hebben hem nog wel, maar nu in combi met een mascara (bruin of zwart) en deze kost € 4,00. Ben benieuwd of die mascara inderdaad wat is.

Anoniem zei

Aha, ok ga ik weer kijkeN. Was gister in Volendam en ook daar kon ik het niet vinden, de medewerkers weten het dan zelf ook niet aangezien zij me ook niets over konden vertellen. Of het zou nog binnen koen of het zat niet meer in het assortiment.

Anoniem zei

zijn die reingingsdoekjes ook goed om make up te verwijderen

D zei

Oke let me know of je het hebt gevonden, wel raar hoor dat het per filiaal zo verschilt!

Heb nog steeds de reinigingsdoekjes van Etos. Die zijn prima om make-up te verwijderen. Ogen reinig ik wel altijd apart. En was m'n gezicht daarna ook altijd na met een gezichtsreiniger voor de laatste restjes make-up en vuil.

D zei

En als ik nog niet genoeg redenen had om van de Hema te houden, heb ik er na vandaag weer een bij.

Tijdens een lange reis vandaag voelde ik dat ik zowat om het kwartier moest plassen. En ja hoor.......

Ik vroeg me dus af wat er om 21.30 uur nog open was, waar ik een supplement met Cranberry kon kopen. En wat bleek, de Hema op Amsterdam CS was nog gewoon open. En heeft dit supplement gewoon! Kon zelfs nog kiezen uit Cranberry bruistabletten of capsules.

Gotta love Hema! :) haha