donderdag 15 juli 2010

My Five Favorite Things

 
Hi Beauties,

Het is al een tijdje geleden dat er 5 favoriete beauty items van een lezeres bij mij binnen kwamen. Tja, het valt ook niet mee om er even 5 van de (....?) uit te kiezen. Dat weten we nu wel! Maar oke, we kunnen eindelijk weer meegenieten van de 5 favorites van een andere beauty. Ancherel deelt haar 5 favorieten namelijk graag met ons :)Clinique 3 Step Skincare


1. Begint bij mij met een goede start en een goede afsluiting van de dag.

Heb verschillende verzorgingsproducten geprobeerd maar dit is voor mij het beste. Je begint met stap 1 dat is de zeep, deze is verkrijgbaar in vloeibare en vaste vorm. Mijn voorkeur gaat uit naar de vloeibare, die vind ik handiger en zuiniger in gebruik. Daarna is de tonic aan de beurt. Deze gebruik je met een wattenschijfje, hiermee reinig je gezicht en nek. Tenslotte stap 3; de dagcreme die ik tevens gebruik als nachtcrème. Je hebt hiervan maar weinig nodig.

Prijs: Omdat ik vaak op airports aanwezig ben koop ik ze altijd achter de douane, en ben dan € 50 kwijt voor de hele set.
2. MAC Mineralize Skinfinish Natural in Deep Dark


Ik ben verslaafd aan dit product. Afgelopen december ben ik op vakantie geweest in Amerika, en bezocht tijdens een van mijn beruchte mall excursies de MAC store. Ik was op zoek naar een "foundation" die niet te dik is en toch nog enige dekking geeft.

3. MAC Studio Finish Concealer SPF 35
Van de verkoopster daar kreeg ik deze Skinfinish op samen met de Studio Finish Concealer (NW 45). Ik keek in de spiegel en was gelijk verliefd. De dekking is licht en i.c.m. de concealer dekt het toch mijn donkere kringen. Als finishing touch gebruik ik over mijn hele gezicht nog de BlackRadiance Mosaic Bronzer in Golden Shimmer.


Resultaat


Voor de Skinfinish betaalde ik $26 en voor de Studio Finish Concealer SPF 35 $ 16.50. Het is niet spotgoedkoop, maar doe al sinds december met mijn potjes.4.Dark & Lovely Body Even Radiance Unifying Lemon € 3,50 Etos

Omdat ik een zeer droge huid heb is er bijna geen creme die ik niet heb gebruikt. Dove, uierzalf, pure vaseline, babyolie etc.

Het verschilt eigenlijk steeds per seizoen wat ik gebruik, maar twee producten waar ik erg tevereden over ben zijn; Vaseline Intensive Rescue Moisture Locking Lotion (in de winter) en voor nu Dark & Lovely Body Even Radiance Unifying Lemon. Op de verpakking staat "evens, nourishes & restores natural tone of dry dull or uneven skins".

Van het "evening effect" heb ik niets gemerkt, maar het voedt de huid wel degelijk. Daarnaast is de geur die uit de fles komt erg verfrissend. Ik smeer het 's ochtends op en 's avonds is mijn huid nog steeds gevoed en vooral zonder droogtelijntjes!
5. Etos Wonderolie € 2,50


Al sinds een half jaar ben ik op de natural tour. En een product waar ik meer dan tevreden over ben is wonderolie, ook wel castor oil genoemd. Het heeft mijn haar dikker en langer gemaakt. Daarnaast gebruik ik het ook in mijn dagelijkse haar moisturizer waardoor ik mooiere krullen heb gekregen dan ik had voor het gebruik van deze olie.

3 opmerkingen:

D zei

You glow girl, cute pic! :)

Castorolie zit net als glycerine ook in mijn vaste haarverzorgingsroutine. In mijn deep conditioner pot/fles doe ik een flinke scheut van een van de twee en roer/schud dit goed door. Werkt super!

Heb ook een droge lichaamshuid. Gebruik al jaren trouw Nivea SOS bodylotion. Dit is de enige lotion die langdurig werkt bij mij.

Kimberley zei

mag ik vragen hoe je de wonderolie gebruikt voor je haar?

D zei

Ik gebruik het in de mix met een conditioner of met een andere olie. Bijvoorbeeld olijfolie. Dit laat ik 's nachts inwerken en de volgende ochtend was en condition ik m'n haar.

Ancherel zou nog even reageren, wist niet of de vraag aan haar of aan mij werd gesteld. Maar bijdeze hoe ik het gebruik ;)