zaterdag 24 juli 2010

PUMA Animagical

 
Toen ik las dat Usain Bolt, de Jamaicaanse sprinter die vorig jaar olympisch en wereldkampioen werd, met een eigen luchtje kwam; wilde ik maar al te graag weten hoe dat zou ruiken! Sowieso omdat ik eerder luchtjes van Puma heb getest die ik erg lekker vond. En omdat Mr. Thunderbolt naast zijn uitzonderlijke prestaties geen ehmm.... onaardige verschijning is, leek good looking and good smelling me wel een perfecte match.Puma Animagical Eau de toilette for him & her zijn inmiddels verkrijgbaar bij parfumerie en drogist. Naast eau de toilette is Animagical er ook als aftershave, douchegel en deodorant.

Nieuwsgierig als ik was heb ik beide luchtjes getest. Usain noemt de herengeur zelf een boost for mind, body and soul. Dus dat belooft wat dacht ik! Maar behalve dat ik beide luchtjes lekker fris vind kan ik er nog niet veel spannends over kwijt. Ik zeg bewust 'nog' want misschien ben ik wel helemaal om als ik Animagical for him bij een man ruik, en dan in het bijzonder bij Usain! :)

Maar tot die tijd vind ik Puma Animagical zowel for him & her, just oke!

En natuurlijk ben ik benieuwd naar wat jullie van deze luchtjes vinden.
Een kijkje achter de schermen van de Puma Animagical commercial die door niemand minder dan Director Hype Williams werd geregisseerd.

Puma Animagical for him & her
25 ml €10,95 en 40 ml €17,50


Animagical for him; Verleidelijk, krachtig en speels. Flirt er op los! Een magische en verleidelijke geur die geen enkele vrouw kan weerstaan! Puma Animagical for him bestaat onder meer uit een krachtige en mannelijke mix van rozemarijn en grand vert-basilicum gecombineerd met de sprankelende energie van ananas.


Animagical for her; De schoonheid van de stad in een wild flesje! Puma Animagical voor haar is fris, modern en subtiel sexy. De geurcombinatie van bloemen, fruit en hout zorgt meteen voor een opwekkend effect..zoals een fruitsmoothie op een hete zomerdag of een verfrissende cocktail op een warme zomeravond.

Animagical for her bestaat onder meer uit sensuele Afrikaanse vruchten en bloemen, Zuid-Afrikaanse papaya en fresia uit Kaapstad, verzacht door een subtiele toets van waterlelie.

Geen opmerkingen: