donderdag 5 augustus 2010

Deep Moisture Hand Mask

 
Het is officieel nog steeds zomer, maar op een druilerige dag als gisteren vallen mijn plannen om er even lekker op uit te trekken bijna letterlijk in het water.

Maar goed dat ik binnenshuis ook altijd wel een leuke of nuttige bezigheid kan bedenken. Zo had ik al bijna twee maanden handmaskertjes liggen waarvan ik het uitproberen maar iedere keer uitstelde. Dus hebben we ze thuis op een regenachtige middag uitgeprobeerd.Purederm Deep Moisture Hand Mask € 1,49 per behandeling


Dit masker in handschoenvorm bestaat uit twee verschillende handschoenen en twee bandjes. De bandjes (plakstrips) zijn om de handschoenen rondom de polsen dicht te plakken. Het eerste paar dat je aandoet is gedrenkt in een lotion van o.a. sheaboter, zoete amandel olie en camelia olie.
De lotion trekt snel en diep in de (droge) huid om deze weer zacht en soepel te maken. Vervolgens trek je de vinyl handschoenen aan over de handmaskers en laat je dit 20 tot 30 minuten inwerken.

Na een aantal minuten kon ik merken dat de lotion goed introk. Door de vinyl handschoenen voelde het als een lekker warme pakking. Alleen waarschuwt men via de gebruiksaanwijzing wel om het masker niet te gebruiken bij huidbeschadigingen of een geiriteerde huid!Wat trouwens handig is, is dat je met de handschoentjes aan toch best veel kunt doen. Zo kom je de 20 tot 30 minuten best snel door. En omdat mijn handen meestal wat droog zijn heb ik het makser 30 minuten laten inwerken.

Meteen na het uitdoen van de handschoenen zagen vooral mijn vingers er een beetje doorweekt uit, wat aangaf dat het masker goed had gewerkt. De overige restjes lotion heb ik ingemasseerd (handen hoef je niet te wassen na het masker) en meteen daarna een rijke handcreme aangebracht.Het resultaat was beter dan wat ik ervan verwachtte. Binnen drie kwartier waren mijn handen weer lekker zacht en veel minder droog. Ook was het masker supereasy te gebruiken. Wat een uitvinding zeg, I'm a fan!

3 opmerkingen:

N.Cheri zei

Girll Woww I love your nails! Mag ik weten waar je die nagellak gekocht hebt ?! Zoek als lang zo'n mooi kleurtje staat prachtig bij je huid...

xx
Nani.Cheri

D zei

Hey girl,

Thanks hoor. Ik heb hem gekregen voor m'n verjaardag. Deze kleur is van Essie en heet; Turquoise & Caicos. (draag het al 2 wkn lol)

Essie nagellak is ook hier te koop maar kost rond de € 13,00 per flesje. Ik heb een keer eentje via eBay gekocht 'Lilacism' was maar € 6,50 incl. verzendkosten!

nanicheri zei

maar mucho thanks voor je antwoord!! Ik ga es checken of ik hem ergens kan vinden

brasa's
x Nani