zondag 29 augustus 2010

e.l.f. Cosmetics Nederland

 
Lang gewacht..stil gezwegen...Als ik al helemaal gewend ben aan e.l.f. UK en de hoop op een e.l.f. NL allang heb opgegeven, gebeurt het toch!

Niet lang geleden hadden een lezeres en ik het er nog over dat het fijn zou zijn als we een Nederlandse e.l.f. shop krijgen. Of ik ontvang kort daarna een mail dat er nu ook een Nederlandse e.l.f. website is eyeslipsface.nl

Ik heb de site natuurlijk meteen doorgenomen. En wat vooral makkelijk is aan deze Nederlandse e.l.f. site is de betaling. Je kunt namelijk ook met IDeal betalen. De verzendkosten liggen wat aan de hoge kant (bijna € 8,00) maar dat moeten we misschien maar voor lief nemen en zonodig samen met een vriendin bestellen. Of in de gaten houden wanneer er een free shipping actie aankomt :)


Al met al natuurlijk erg fijn dat we de e.l.f. spulletjes nu ook via de Nederlandse shop kunnen bestellen en sneller in huis hebben.

12 opmerkingen:

Kizzy zei

Hehe! Lekker hoor!

Rinia zei

FANTASTISCH.

christine zei

Ik heb al heeeeeeeeel veel besteld.. voor mijn Pinata...Ik heb ze nog niet binnen. Ik verwacht ze deze week. Je kan je pakket volgens via Track and Trace.. of zo..

D zei

Die pinata van jou belooft wat te worden! Denk dat ik maar een zakje meeneem om zoveel mogelijk op te vangen :D

christine zei

mmmmm mijn bestelling zou binnen 48 uur bezorgd worden inmiddels zijn we bijna 6 dagen verder..

Patty zei

Ik heb net ook even op de site gekeken ( was niet bekend met e.l.f.) maar kloppen de prijzen wel??? Heel veel producten kosten 1 euro!

Als dat echt zo is, dan ga ik mijn spaar potje ook even leeghalen :)

D zei

Klopt Patty, daarom zijn we zo gek op elf :) En de meeste producten zijn kwalitatief ook echt goed. Ben benieuwd wat je allemaal gaat shoppen.

@ Chris, dat is nou weer jammer! Want vanuit Engeland heb ik het soms al binnen 4 dagen.

Patty zei

Pfffft, ik weet zelf ook nog niet wat ik allemaal ga shoppen!!!
Het is zoveel, ik kan niet kiezen :)

Ik ga er maar eens rustig voor zitten en een lijstje maken.

Christine zei

Ik heb de producten vandaag binnengekregen.. niet lang nadat ik mijn post hierop had geplaatst..
De producten zien er heel goed uit.
Netjes verpakt.. e.d. Het lijkt op professionele make up.

Christine zei

Oh ja, ik moet er ook nog even bij zeggen, dat ze een product niet hebben kunnen leveren. Ze hebben netjes een ander product meegestuurd en de 1 euro van het andere product in een envelop meegestuurd. Dat is service..!
Ze zijn jammer genoeg wel mijn cadeautje vergeten mee te sturen. Als je 3 vriendinnen introduceert krijg je een cadeautje. Maar de service maakt alles weer goed toch!

Aisha zei

Hey zo leuk! Ik kende dit merk niet..en het is maar 1 euro..jeeetje ;)

Binnenkort bestellen!!

D zei

Echt Aish? Ik dacht echt jullie allemaal al hadden gehoord van dit merk. Maar omdat we er in Nederland nog geen een hadden..kwam deze post.

Leuke spulletjes hoor. Hun wimperkrultang bijvoorbeeld is een van m'n favo tools :)