donderdag 12 augustus 2010

FreshDimez Only!Hey Beauties,

Over een paar dagen komt er wat leuks aan hier in huize FreshDimez!
En om er zeker van te zijn dat alle loyale lezeressen hiervan op de hoogte zijn, stuur ik jullie allemaal een bericht. Hetzij via de mail, twitter, facebook, of op wat voor manier dan ook ik eerder contact met je heb gehad.

Maar als je een loyale lezeres bent die enkel hier op mijn blog reacties heeft achtergelaten en ik dus geen e-mail adres van je heb. Mail die dan z.s.m. naar me zodat ook jij dit bericht kunt ontvangen waarin ik alvast een tipje van de sluier licht! freshdimez.blogspot.com@live.nl

Liefs,

D

7 opmerkingen:

Kizzy-online zei

Spannend!! Ben benieuwd... ^^

D zei

*houd lippen nog even stijf op elkaar*

Mail je gauw!

Anjana zei

Ik kan niet wachten :D

D zei

Ik kan ook niet wachten!

De spanning begint gewoon op m'n lachspieren te werken :D

Anjana ook jij ontvangt z.s.m. een mail met the 411.

Nina zei

OH I got the mail and I cant wait!!!!!! AAHHHH!!!!!!!! hahahahaah

Patty zei

Ik heb je ook gemaild. Ben heel benieuwd wat voor spannends er staat te gebeuren!

D zei

Ik kon jullie echt niet vergeten :)

(Hoop dat iedereen het bericht heeft ontvangen)

Succes ladies!