dinsdag 24 augustus 2010

GOSH Primers Collection

 
Wat de trend ook is op make-up gebied, langhoudend en egaal is daarbij altijd wel gewenst. Niet zo vreemd dat daarom steeds meer cosmetica merken een nieuwe (verbeterde) of serie primers uitbrengen.

Zo bracht Gosh dit seizoen een serie primers uit die niet alleen ervoor zorgen dat je make-up langer houdt, maar ook rimpeltjes, grove poriën en fijne lijntjes reduceren. Daarnaast zijn de primers vrij van parfum en conserveringsmiddelen.Velvet Touch Line Perfector € 16,99


De Velvet Touch Line Perfector is een primer, speciaal ontwikkeld om fijne lijntjes, rimpels en oneffenheden te verminderen. Daarnaast zorgt de Velvet Touch Line Perfector ervoor dat de huid er mooi egaal uit ziet en niet glimt.

How to use?

1. Reinig en hydrateer je huid voor het aanbrengen van de primer.
2. Breng de GOSH Velvet Touch Line Perfector aan op de fijne lijntjes en rimpeltjes en klop het daaromheen goed in.
3. Breng de foundation aan, volg je normale make-up routine en zie gelijk het verschil!
Mattifying Finish Pressed Powder € 10,49


De Mattifying Finish Pressed Powder is een transparant poeder dat ervoor zorgt dat de make-up mooi gefixeerd wordt. De aangebrachte make-up houdt hierdoor aanzienlijk langer en het geeft je gezicht net die extra sparkle.

How to use?

1. Je kunt de Mattifying Finish Pressed Powder gebruiken over je make-up of direct op een gereinigde huid.
2. Breng de Mattifying Finish Pressed Powder aan op je voorhoofd, neus en/of kin - dit zijn vaak de meest glimmende gebieden. Je kunt het product ook over je hele gezicht gebruiken.Velvet Touch Eye Primer € 12,49


De Velvet Touch Eye Primer is een primer speciaal voor het gebied rondom de ogen. De eye primer vermindert lachrimpeltjes en kraaienpootjes en zorgt ervoor dat je oog make-up langer houdt, niet vervaagt of in de ooglidboog gaat zitten. De lichte textuur brengt prettig aan op de oogleden en net onder de ogen. Kortom onmisbaar voor langhoudende oog make-up!

How to use?

1. Reinig en hydrateer je huid - je kunt eventueel ook een specifieke oogcreme gebruiken voor het aanbrengen van de primer en de rest van je make-up.
2. Breng een kleine hoeveelheid Velvet Touch Eye Primer al deppend aan rondom je ogen (ook op je oogleden). Wees wel voorzichtig vanwege de kwetsbare huid rondom de ogen.
3. Breng je oog make-up aan.Velvet Touch Foundation Primer € 15,99


De Velvet Touch Foundation Primer is een primer voor het hele gezicht. De zijde formule zonder parabenen creeërt een zichtbaar matte en zachte huid met een unieke velvet tocuh. Het resultaat? Een mooie stralende basis waardoor de make-up de hele dat blijft zitten. De Velvet Touch Foundation Primer heeft ook nog eens een anti-rimpel effect.

How to use?

1. Zorg voor het aanbrengen van de primer dat je huid goed gereinigd en gehydrateerd is.
2. Breng de Velvet Touch Foundation Primer met je vingertoppen aan terwijl je de primer zachtjes in de huid klopt.
3. Breng vervolgens je foundation en je make-up aan zoals je gewend bent.

Oke, de allerjongste beauties onder ons zullen zich na het lezen van de omschrijving bij de meeste primers wellicht nog niet geroepen voelen om deze uit te proberen.

Maar iedere vaste FreshDimez lezeres die graag een van de bovenstaande primers wil uitproberen; mag een mailtje sturen aan freshdimez.blogspot.com@live.nl De primer van jouw keuze komt dan (indien nog beschikbaar!) zo snel mogelijk jouw kant op. Uiteraard hoor ik graag van je hoe de primer je is bevallen.

Naast de bovenstaande primers behoren ook de Velvet Touch; Lip Primer, Eyeshadow Primer en de Anti-Wrinkle primer tot de serie Gosh primers. Alle Gosh Primers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

3 opmerkingen:

Nina zei

Echt ik hou van die foundation primer. Hij is zooo zacht. Je gezicht voelt als een baby billetje.... WITHOUT eventuele diaper rash offcourse hahaha

Anjana zei

Ben het helemaal mee eens. Heb veel goede reviews gelezen over de foundation primer, voordat ik het kocht. Het werkt geweldig!!!

D zei

LMAO @ 'eventuele diaper rash' echt Nina jij bent zooo hilarisch :D

Ik heb deze primer ook, ga hem dan toch weer iets vaker gebruiken nu daar ik lees dat jullie er zo enthousiast over zijn.