zondag 8 augustus 2010

Hardcore Pedi!

 
Pas geleden ontving ik een leuke mail van een dame die schreef dat ze misschien geen brown beauty is, maar wel degelijk een 'Hardcore Pedi' kan gebruiken!

First of all, is deze dame absoluut een beauty. (en beauty zit vooral ook van binnen!!!) Welke kleur maakt verder niet uit om een lezeres van FreshDimez te zijn liet ik meteen weten.

Zelf is mijn laatste salon pedicure alweer ruim een maand geleden. Wat dus inhoudt dat ik het in de tussentijd zelf goed heb moeten bijhouden. En gezien de tijd van het jaar is dit met mijn geliefde open schoentjes geen overbodige luxe. Gelukkig is er slechts één item dat onmisbaar is voor mijn wekelijkse Hardcore Pedi's.


Scholl Schuurblokje € 2,85


Het is een doodeenvoudige tool, maar ZO effectief! Ik gebruik hem zowel op een natte als droge huid. Bij gebruik op droge voeten leg ik wel een handdoek neer zodat de omgeving netjes blijft. Want je schuurt binnen enkele minuten best wat weg.
En onder de douche gebruik ik het blokje op mijn voeten die ik heb ingezeept met mijn beloved African Black Soap. Beiden manieren werken uitstekend om mijn voeten verzorgd en zomers glad te houden. Na gebruik is het schuurblokje makkelijk af te spoelen en klaar voor het volgende gebruik. Een must-have voor iedereen (m/v) die op z'n tijd wel een Hardcore Pedi kan gebruiken :)

9 opmerkingen:

lize zei

Nu, reken maar, D! ik kan wel een hard-core pedi gebruiken. Hou ervan op om blote voeten door mijn tuintje te lopen: lekker met de aarde verbonden, maar het resultaat is wel harde en eeltige voetzolen.. En dat combineert weer niet met mijn mooi gelakte teennagels.. (E.L.F. enorm rose)
Waar is dat schuurblokje te koop?


Landelijke groet,
Lize

D zei

Hey Lize,

Jij ook al? :)

Ik moet het echt goed bijhouden en zeker omdat ik ook graag op blote voeten loop. Het blokje verkopen ze bij de drogist. Etos heeft hem meestal wel.

(Ik zie je update over je pepertjes graag tegemoet. Heb het geurtje ook getest, lekker!)

Claudia zei

D,

Ik heb het gedaan :)

Gister gewoon onder de douche maar ik was niet helemaal tevreden dus heb ik vanmorgen nogmaals gedaan maar dan met de Dudu Oson ( Black Soap ) en het was super !!!

Dit schuurblokje is beter dan die oude grijze met zo'n koordje eraan,dus die heb ik meteen naar de prullenbak verwezen !

Xxx Clau

Ps, waarom lukt het niet om mijn foto te uploaden?

D zei

Clau ook? :)

In combi met zeep werkt het nat veel beter ja, vind ik ook.

Dit schuurblokje maakt echt korte metten met eelt en ruwheid. Heb een keer gehad dat ik net iets te fanatiek schuurde. En dat voelde ik daarna wel!

Ben sindsdien wat voorzichtiger LOL

Foto werkt dacht ik alleen met een Google account. Zal even uitzoeken of dit klopt.

D zei

Hey Clau,

Dat uploaden ligt nogal technisch en als ik iets niet ben.. is dat het.

Krijg gauw hulp om m'n template aan te passen zodat alle foto's zichtbaar worden. Vind ik ook leuker om te zien dan alleen m'n eigen hoofd :)

Wordt vervolgd...

Claudia zei

D,

Ik heb een google account maar ook ik snap er niets van. Heb zelfs geprobeerd een pasfoto te uploaden omdat die veel kleiner is, maar ook dat werkt niet :(

Hoop dat je gauw een oplossing hebt :)

Have a nice D Day !

Gr, Clau

D zei

Hey Clau,

Zoals ik je mailde heeft deze blogsite ook een 'Hardcore' aanpak nodig!

Gaat gauw goed komen ;)

Liefs,

D

Mahelia de Randamie zei

Ga ik binnenkort aanschaffen want het lijkt alsof mijn voeten altijd wel een hardcore pedi kan gebruiken lol

D zei

*kunnen* :)

Had er nog eentje op voorraad liggen, kun je meenemen.