woensdag 11 augustus 2010

ISO Beauty Turbo Silk Straightener

 
Hi Ladies,

Zoals jullie misschien nog weten ben ik hartstikke gek om mijn Remington stijltang. Zelfs nu daar ik steeds minder vaak heatstylers gebruik. Maar aangezien mijn 'nr.1 stijltang allertijden' alweer een paar jaartjes meegaat en trouw zijn werk heeft gedaan (met zo nu en dan een valpartij!) zal ik vroeg of laat aan een nieuwe toe zijn.

Mijn voorkeur ging natuurlijk uit naar een nieuwe Remington. Maar na zoveel overweldigende berichten te hebben gelezen over de stijltangen van ISO Beauty, kon ik het niet laten om er een van dit merk aan te schaffen.

Eén ding wat ik bijna standaard in een aantal reviews of video's tegenkwam was; "Deze is beter dan CHI" Of dat zo is weet ik niet, omdat ik het nooit nodig heb gevonden om een CHI stijltang aan te schaffen. Goede kwaliteit is uiteraard belangrijk en zeker wat mijn haar betreft. Maar hoeft geen rib uit m'n lijf te kosten als dat niet nodig is.ISO Professional Turbo Silk Flat Iron - Zebra * € 45,00


Deze straightener heb ik gekocht via eBay, en binnen 5 dagen ontvangen vanuit the U.S.! Hij is wereldwijd te gebruiken met de juiste adapter.Ik heb een adapter gekocht om hem hier in Nederland te kunnen gebruiken en deze was slechts € 3,00. Binnenkort meer en een review over deze stijltang!

* inclusief verzendkosten

UPDATE 12.08.2010
Oke, ik werd vanmorgen al heel vroeg gewekt door het 'model' op de bovenstaande foto's. Met het verzoek ik of haar haren wilde doen met 'onze' nieuwe stijltang! Hoezo vakantie en even lekker uitslapen?! Maar goed, het eerste resultaat vond ik best mooi. De glans is echt schitterend!
Liefs,

D

6 opmerkingen:

Nina zei

Ik heb hem in pink :) I love it! Helaas met mijn HHY heb ik hem afgelopen 4 a 5 maanden pas 2 weken geleden weer voor het eerst gebruikt. Ik mis haar! hahahah Maar ik troost me met de gedachte dat het voor een goed doel is :) LONG HEALTHY HAIR!

D zei

Gelijk heb je Nina. HHY all day everyday!!! haha

Wat ik wel meteen een nadeel vond al voordat hem kocht, is dat het geen tempcontroller heeft. Hij wordt erg heet en blijft dan ook op die temperatuur. (tussendoor even uitdoen helpt wel een ietsjes)

Hierdoor zal ik hem ook niet al te vaak gebruiken. But so far I like it :)

MissLanghaar zei

Ik heb hier nooit van gehoord maar hij ziet er alvast goed uit!

D zei

Fijne stijltang. Zal hem binnenkort reviewen.

Mahelia de Randamie zei

Mooi het resultaat!

D zei

Review komt eraan. Ben nog steeds blij met deze stijltang!