dinsdag 17 augustus 2010

It-Bag for Bags and more

 
Hi Beauties,

Als je pas geleden een bericht van mij ontving via de mail, dan heb je kunnen lezen waarom ik de naam It-Bag al heb laten vallen. Op zich is de verrassende giveaway al een reden om weg te zijn van deze fashion accessoireshop. Morgen, woensdag 18 augustus, maak ik de prijsvraag en het te winnen item bekend! Maar er zijn nog meer redenen waarom je net als ik binnen no-time weg bent van dit online accessoire paradijs.

Meestal moet je een erg goed gevulde portemonnee hebben om exclusieve trendy items te shoppen. Bij It-Bag ontvang je als member standaard 10% korting op elke aankoop. Bovendien zijn veel artikelen al flink afgeprijsd. In de outlet soms wel tot 50%! Welke shop met exclusive fashion stuff biedt dit nog meer?

Door It-Bag te volgen via Twitter ben je als eerste op de hoogte van wat er nieuw binnen is. www.twitter.com It-BagAnti-Chic Vicky Hearts Bag


Zo spotte ik deze Anti-Chic tas uit de nieuwe collectie vanmiddag nog. Like it? Het enige wat je dan hoeft te doen is alvast een pre-order doorgeven; info@it-bag.nl Ik bedoel, hoe vers van de pers wil je het hebben?

En zoals de naam misschien doet vermoeden kun je bij It-Bag niet alleen tassen shoppen maar nog veel meer. Naast bags voor elke gelegenheid vind je in de shop ook portemonnees, laarzen, sexy pumps met bijpassende clutch, of een handige tasorganiser.It-Bag Tas Organiser


Maar wat is er nog meer zo bijzonder aan It-Bag?

Als je net als ik niet altijd weet wat je met je verjaardag moet ondernemen...

Je vriendinnen tijdens het uitgaan ook van alles in jouw tas(je) stoppen omdat ze zelf geen geschikte tas hebben voor in the club?

Of gewoon een keer zin hebt om er een gezellige ladies night van te maken? Boek dan een tassenparty en It-Bag komt bij je langs. Je kunt je hier aanmelden. De eerste 10 aanmelders ontvangen een goodiebag t.w.v. € 45,00!!!

Kortom; more glamour, more swagg and more fun with It-Bag!

5 opmerkingen:

Aisha zei

Klinkt goed!!!

Kizzy zei

Leuk!

Vraagje: hoeveel kost de Anti-Chic Vicky Hearts tas?

Christine zei

Ik heb ook leuke schoentjes gezien op die site.. zucht ik ga nu echt niet meer kopen..
Ook al schreeuwt een stemmetje in mijn hoofd "kopen"Kopen" "Kopen"!!!

D zei

Aisha, ik denk er over na om een tassenparty te geven :)

Kizzy, ik zag deze tas vanmiddag voorbij komen, maar moet nog even vragen hoe duur hij is. Te cute vind ik hem zelf.

Chris, jij bent bijna jarig! Komt goed ;)

D zei

Kizzy hij kost als je een member bent € 179,00. Want dan gaat er 10% af.

Wordt even sparen voor mij, maar wil hem nog wel hebben :) Ik heb sommige tassen al langer dan 10 jaar. Zulke tassen zijn meestal wel een goede investering.