maandag 9 augustus 2010

Model Co Beauty Fix Airbrush Face

 
Hi Beauties,

Een nogal druk bestaan...jullie kennen het vast wel. Werk, school, ontspanning en je sociale contacten onderhouden, zijn bezigheden die we vaak tegelijk of net na mekaar doen. Maar hoe lang je dag ook wordt, je wilt er het liefst op je best uitzien.Model Co, het cosmeticamerk dat voornamelijk erg populair is onder modellen en celebrities, heeft een revolutionaire make-up setting spray ontwikkeld. Beauty Fix Airbrush Face vormt een transparant laagje over je make-up wat touch ups tussendoor nagenoeg onnodig maakt. Zonder de huid af te sluiten blijven je huid en make-up urenlang stralend.

Dat klinkt natuurlijk als een must-try voor mij! Zeker nu tijdens mijn vakantie de dagen nog langer zijn dan ze al waren.
MODEL co Beauty Fix Airbrush Face


Hoe breng je Beauty Fix aan; Na flink schudden kun je dit op twee manieren doen. 1. door je gezicht (ogen gesloten) op minstens 30 cm afstand te benevelen met de spray 2. Of door wat van de spray in je handpalmen aan te brengen en dan over je gezicht te verdelen. Mijn voorkeur gaat uit naar de 1e manier omdat ik mijn gezicht/make-up dan niet meer hoef aan te raken.

Hoe voelt de spray aan op de huid; Beauty Fix bevat alcohol wat bij mij voor een kortdurend prikkend effect zorgt. Maar zolang ik Beauty Fix op voldoende afstand aanbreng voelt dit niet onaangenaam en is de spray zo opgedroogd. Te dichtbij prikt het drijfgas uit de spuitbus in mijn neus wat minder prettig aanvoelt. Ook droogt de spray dan minder snel op.

Voor welke huidtypes; Beauty Fix Airbrush Face is geschikt voor elk huidtype. Wel zou ik voorzichtig zijn of het gebruik van deze spray mijden bij wondjes of een zeer gevoelige huid.

Hoe lang blijft je make-up mooi; Dit zal uiteraard per persoon en per huidtype verschillen. Ik heb een gemengde huid die in de T-Zone weleens neigt te glimmen. De eerste keer dat ik Beauty Fix Airbrush Face uitprobeerde was op mijn drukste dag van het jaar.

Namelijk de verjaardag van mijn dochter! Beauty Fix Airbrush Face heb ik rond 11.30 uur aangebracht. Tegen 19.30 uur zag mijn make-up er nog perfect uit. Op een glimmende neus na viel het glimmen in de T-zone mee. Bovendien was het de keren hierna veel minder.

Eindbeoordeling; Een fijn product en beauty must-have voor iedere drukke dame! Zelf zou ik het gebruik van deze spray beperken tot de extreem drukke dagen of voor een avondje uit.

Prijs en verkoopadres; Beauty Fix Airbrush Face kost in de winkel
€ 24,45 en is o.a. te koop bij Ici Paris XL.

Geen opmerkingen: