woensdag 18 augustus 2010

*Win*Kathy van Zeeland Partybag*Win*

 
Hi Beauties,

Zoals beloofd zou ik vandaag de prijsvraag en het te winnen item bekend maken. I know what you're thinking...'ein-de-lijk!' Ik hoop het dan ook goed te maken met deze supercute Kathy van Zeeland Partybag - Clutch.Kathy van Zeeland Partybag - Clutch Crushed Ice Rocks

Deze zwarte lak partybag kun je zowel als schoudertasje dragen of als clutch door het schouderhengsel af te nemen. Het tasje sluit met een rits en is aan de binnenkant voorzien van een extra vakje met rits. Door het handige formaat (27 cm x 15 cm h) van deze clutch, kun je tijdens een avondje uit toch al je must-have goodies hierin meenemen.Wat deze clutch een ware eyecatcher maakt zijn de schitterende ice rocks in grijs bruin en transparante tinten.

Deze adorable clutch kan met dank aan It-Bag, binnen enkele dagen van jou zijn. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het goede antwoord geven op de volgende vraag.*edit*
I love bags and I love Erykah Badu! En omdat Erykah een classic song heeft dat gaat over een bag lady, wil ik van jou weten; Wat voor een bag lady wordt hiermee bedoeld en wat is het advies dat zij aan deze bag lady geeft in dit nummer?

Je kunt je antwoord tot aanstaande vrijdag, 20 augustus 00.uur, mailen aan; freshdimez.blogspot.com@live.nl Onder de goede antwoorden wordt er een winnares gekozen die uiterlijk zondag 22 augustus bericht ontvangt. En zoals ik eerder al liet weten heb ik nog een aantal prijsjes.Dit zijn de felbegeerde NYX Megashine lipglossjes waarvan ik er 6 weggeef in de kleuren; Miami Babe, Tanned, African Queen, en Smokey Look.

Good luck ladies!

Liefs,

D

4 opmerkingen:

Nina zei

Girl I been waiting the whole day! hahahahahaha. Nou mijn mail is binnen :) May the best woman win! No disrespect guys!

D zei

OMG! Hahaha

Ik weet het, sorry! Maar ik word soms een beetje boos aangekeken hier thuis als ik alweeeer achter de computer ga zitten.

Good luck girl! :)

Christine zei

OMG die tas is echt te gek.. hebben hebben hebben.. Pfff ik heb niet eens naar de prijsvraag gekeken zo enthousiast ben ik over die tas.. ahahhahahhahahhahah

D zei

Hahaha

Zet je schrap..want je kunt het niet maken om me een verkeerd antwoord te mailen!