zondag 22 augustus 2010

Winnaars Prijsvraag!

 
Hiii Beauties,

Het moment dat ik de winnaars van de prijsvraag bekend ga maken is hierbij dan eindelijk aangebroken! Allereerst wil ik alle dames die deelnamen aan de prijsvraag bedanken. Echt, ik heb in geen tijden zulke hilarische mailtjes ontvangen hahaha

Om nog even terug te komen op de prijsvraag; er kwamen veel goede antwoorden binnen, waarvan sommige met een wel heel mooie en uitgebreide uitwerking. Ook kwamen er een paar antwoorden binnen die ik niet helemaal goed kon rekenen. Maar omdat ik het niet over mijn hart kon krijgen heb ik deze dames toch stiekem een hint gegeven! Niet iedereen had meteen door dat 'bag lady' als metafoor wordt gebruikt in dit nummer van Erykah Badu.

Maar dan nu het moment waarop alle deelnemers hebben gewacht! Naar wie gaat de Kathy van Zeeland Partybag - Clutch?


We (mijn 'assistente' en ik) hebben van alle namen die de vraag goed hadden loodjes gevouwen en deze in een 'plastic bag' gedaan, flink heen en weer geschud...en wie trok mijn assistente er als winnares uit?Haar antwoord was;
---- ----
Baglady: dat is volgens de slang een (dakloze) vrouw die met al haar hebben en houwe sjouwt. Deze tref je vaak in de grote steden aan.

Ik denk dat Erica Badu niet de slang definitie bedoeld in dit lied maar dat er een diepere gedachte achter dit lied zit. Ik denk dat ze in dit lied niet de letterlijke hebben en houwe bedoeld maar je geestelijke bagage.

Dit dragen vrouwen maar ook mannen natuurlijk met zich mee. Haar advies is dan ook los te laten van wat je bezwaard en het verleden, het verleden laten en dat de vrouw vooruit moet kijken naar wat de toekomst brengt.
--- ---

Gefeliciteerd en heel veel plezier met je Partybag - Clutch!

De dames die de vraag ook goed hadden beantwoord ontvangen zoals beloofd een andere prijs. Er is een mail naar jullie onderweg. Verder wil ik nog even kwijt dat dit zeker niet de laatste giveaway of winactie was, integendeel. Want er volgen nog veel meer!

Liefs,

D

11 opmerkingen:

Nina zei

CONGRATS!!!! Enjoy your bag Gerlynn :)

christine zei

Gefeliciteerd Gerlynn. Met je prachtige tas..

Claudia zei

Gerlynn,

heel veel plezier met je super mooie tas.

Mocht je het heel snel beu zijn ( kan ik me wel voorstellen met al die stenen bah bah ) , dan wil ik me als adoptie moeder opgeven :):):)

Enjoy !

Anoniem zei

Hi lieve mensen,

Hartelijk dank voor de felicitaties.
Ik ben blij dat ik gewonnen heb en super super blij dat het zo een leuke clutch is.
Claudia, mocht ik die tas beu zijn wat ik niet denk hahahah dan mag je hem natuurlijk adopteren.

groetjes,
super blije Gerlynn

D zei

Hey Beauties!

Jullie waren allemaal top, heb me echt vermaakt :D

Veel plezier met de prijzen.

@ Claudia en Gerlynn houden jullie me op de hoogte hoor! hahahaha

Anjana zei

Gefeliciteerd, dames.

D zei

Vind het sneu dat je niet hebt kunnen meedoen Anjana. Hopelijk heb je wel kunnen genieten van je vakantie.

Ik stuur ook wat leuks naar jou op!

Anjana zei

@D: je bent een schat. Ik heb je vanochtend een bericht verstuurd via Hyves ;)

Anjana zei

@D: Ik heb gister mijn verrassing ontvangen en ik ben er super blij mee. Ik wilde al een tijdje iets van NYX, maar helaas kan ik dat enkel via internet bestellen. Dat vind ik zelf best jammer, want zo kan ik de juiste kleur niet swatchen. Maar de kleuren die je mij hebt verstuurd zijn echt heel mooi :D

Bedankt.

D zei

Graag gedaan, en geniet ervan!
Voor swatches kijk ik altijd op Youtube en kies dan de kleuren die ik mooi vind. Handig hoor :)

Ik heb je gisteravond nog even gemaild over die cremes.

D zei

Ooh en ladies...ik kreeg ook een hele mooie verrassing van een dame die meedeed met de prijsvraag.

Echt zooo leuk en origineel! Ik verklap binnenkort wat de verrassing was die ik van haar kreeg :D