zaterdag 25 september 2010

Beauty Bargain

 

Hi Beauties,

Net als hoe jullie deze blog lezen, lees ik regelmatig blogs voor w.o.c. En wat ik vaak tegenkom op blogs van mijn Amerikaanse sisters, zijn de beauty bargains! Ongelooflijk om te zien wat zij allemaal op de kop tikken for just one dollar.

Natuurlijk kun je hier zat make-up vinden voor een prikkie. Maar soms blijkt goedkope make-up in veel gevallen onbruikbaar, oftewel duurkoop! Ik laat me daarom allang niet meer verleiden door alleen een mooi kleurtje. Als ik een make-up item test waarvan de kwaliteit me niet bevalt (ongeacht de prijs) dan laat ik het rustig liggen.Pas geleden stapte ik een drogist binnen waar ik nauwelijks kom, omdat deze niet op mijn route ligt. Ik kwam speciaal voor een aanbiedingkje dat allang uitverkocht bleek te zijn. Maar was hoe dan ook blij dat ik niet voor niets de winkel was binnengestapt. Want ik vond een paar mooie beauty bargains!Paris Memories ♥ Shade 21

Paris Memories ♥ Shade 22

Paris Memories ♥ Shade 30een swatch van shade 30 met als basis Hema eyeshadow base


Het merk;Paris Memories zegt me eigenlijk helemaal niets. Behalve dat ik het al een aantal keer voorbij was gelopen, heb ik nooit eerder een product van dit merk geprobeerd.

De kwaliteit; Natuurlijk niet te vergelijken met m'n MAC shadows, maar absoluut te vergelijken met m'n L.A. Colors shadows. Helemaal niet slecht te noemen. De shadows bevatten trouwens Amandel olie extract. In combi met een goede eyeshadow base komen de kleuren nog iets beter tot zijn recht en blijven ze langer mooi. Het zijn shimmer - satin shadows, welke vooral erg mooi uit komen op een donkere huid.

Waar te koop;
Ik vond ze bij de Dirx drogist

De prijs; Een euro per palettje! Tja..wat kan ik daar nou nog meer over zeggen? :) Behalve dat de kleurtjes mooi zijn en de kwaliteit niet onder doet voor een merk als L.A. Colors, is de prijs gewoon erg aantrekkelijk. Ik zou zeggen, vooral eyeshadow newbies, probeer eens een palettje van dit merk. De moeite waard!

* Nog even terzijde; ook professionele make-up artiesten hebben one dollar make-up items in hun make-up kit zitten. De prijs alleen zegt dus niet altijd wat ;)

3 opmerkingen:

Christine zei

Dit zat nou ook in mijn Pinata. Ik gebruik dit merk al een paar jaar. Ik heb de groen combinatie, blauw combinatie en goud/brons combi.
Het is een vrij goedkoop merk maar ik ben zeer te vreden.

Kizzy zei

Oh, wauw...1 euro! Dat zie je niet zo vaak!

D zei

Chris wat leuk! Maar je hoeft nu echt heel lang geen oogschaduw te kopen met je verjaardagscadeau :)

Kizzy...maar bij jou in the U.S. toch wel? Wil ook een CVS hier :( LOL