zaterdag 25 september 2010

Bobbi Brown - Beauty Rules

 

Afgelopen donderdag, 23 september, ben ik naar de booklaunch van Bobbi Brown's nieuwste boek; Beauty Rules, geweest. Deze exclusieve launch werd gehouden bij The American Book Center aan het Spui in Amsterdam. Bobbi's 'rechterhand' Eduardo Ferreira maakte een praatje met een ieder, beantwoordde vragen en stond de aanwezige pers te woord.

Bobbi's eerste boek; "The Ultimate Beauty Resource" kocht ik ongeveer twaalf jaar geleden. Ik was niet alleen onder de indruk van haar skillz als make-up artist, maar had (en heb nog steeds) ook bewondering voor haar 'ik blijf met beide benen op de grond staan' bescheidenheid.

Ook daar lees je in Beauty Rules wat over terug. Want hoe cliché het ook mag klinken; lelijk, bitchy of arrogant gedrag... komt je schoonheid nooit ten goede!Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door een van de aanwezige make-up artists. Zij gaf mij een sneak preview van het boek en een voucher waarmee ik een Bobbi Brown make-up les mag volgen. Na samen een aantal pagina's te hebben doorbladerd, dacht ik 'yes' dit boek gaat mee naar huis vanavond! Dus zo gezegd zo gedaan.

Bij aankoop van Beauty Rules ontving je tevens de vooraf beloofde goodies, waaronder een voucher voor een gratis make-over • make-up les. Daarnaast nog....


* Een Extreme Party Mascara
* Een Intensive Skin Supplement sample
Bobbi Brown Beauty Rules € 24,99


Over het boek;

Het is in de eerste instantie duidelijk dat Beauty Rules is afgestemd op teenage beauties. Maar dat was voor mij geen reden om het boek niet te kopen. Sterker nog, ik vind dit boek een waardevolle aanwinst voor mijn collectie.

Behalve dat er in Beauty Rules toch nog voldoende tips en trucs staan die nieuw zijn voor mij, staat het boek vol prachtige foto's en make-overs. And I know what you're thinking; het antwoord daarop is » Ja, ook in dit boek van Bobbi is er weer volop aandacht besteed aan Brown Beauties. Hoe kan het ook anders?! ;)

Hier een sneak peak ....

Dit zijn slechts een aantal van de prachtige foto's en make-overs. Aan de tips & tricks heb je uiteraard ook wat. Dus mocht je nog twijfelen om dit boek aan te schaffen, dan zeg ik, doen!

8 opmerkingen:

Mahelia de Randamie zei

Leuk, leuk. En? Waren er ook cupcakes? lol

D zei

Had jou eigenlijk ook wel verwacht. Yes, leuk versierde cupcakes, drankjes...kortom wel geslaagd.

Jammer dat er maar een paar Brown Beauties aanwezig waren. Net drie, geloof ik..inclusief mezelf.

Mahelia de Randamie zei

Das inderdaad jammer. Anders een keer een FRESHDIMEZ beauty event organiseren soon??? :)

D zei

Tuurlijk. Begin maar vast met een draaiboek ;)

Mahelia de Randamie zei

Hey,The Peoples Agency is at your service. Holla @ ya girl! lol

Kizzy zei

Wow, die before & after foto's zijn echt geweldig!

Enne...een Freshdimez event klinkt goed!! :-)

Megisa zei

Hey!

Klinkt heel erg leuk!

Jammer dat ik er niet bij kon zijn. ik ga het boek wel kopen

xx
meg

Aisha zei

Hey! zo leuk!
Lijkt me vol interessante tips en echt goed dat ze zoveel donkere modellen gebruikt. Ben benieuwd..ik ga meelezen met Megisa :) hahaha

xx
Aisa