zondag 5 september 2010

My Surprise Video!Hi Beauties,

Zoals jullie weten hou ik regelmatig een giveaway. Niet alleen omdat ik het leuk vind om te doen, maar ook als blijk van waardering naar de vaste lezers toe. Want hoe meer je geeft, hoe meer je terug ontvangt. Daar geloof ik heilig in! En dat dit helemaal juist is ...bleek weer toen ik deze surprise video gemaild kreeg.


Ik heb veel bedankjes ontvangen, echt een heleboel....maar een bedankje als deze nooit eerder. Ik heb van begin tot eind met een big smile zitten kijken. Af en toe barstte ik ook in lachen uit...want Nina is en blijft gewoon hilarisch!

Woorden schieten eigenlijk te kort, maar nogmaals thanks Nina. Dit was een hele leuke verrassing :)

Liefs,

D

10 opmerkingen:

lize zei

Dit is het origineelste bedankje ever!
Zo grappig, deze lady kan echt 'n avondje Stand Up Comedy verzorgen!Lize

Anjana zei

Hahaha, zeker weten. Zo blij was ik ook toen ik mijn pakketje van Dorothy ontving :)

D zei

Haha ja echt leuk en origineel!

Pakketjes kunnen je dag soms helemaal goed maken :)

Justherz zei

Oooh Wat leuk
Van pakketjes krijg ik ook dat springerig gevoel in me
echt leuk :)

D zei

Heb ook wat voor jou. Ik verklap nog niet hoe, wat of wanneer. Je merkt het vanzelf :)

Justherz zei

@D
voor mij,voor mij?????

D zei

Ja, echt voor jou Jus ;)

Justherz zei

Oooh Gooodieeee (lol)
Na na nanana na na nanana
na na nanana....zie me al dansen :)

D zei

Hahaha laupie, Justherz, is weer bezig hoor!

Justherz zei

Laupie (LOL)
Meid weet je hoelang ik dat woord niet heb gehoord of gebruik
bestaat het nog.....