woensdag 1 september 2010

Tia's Mimosa Workshop & Giveaway

 
Natural hair ladies opgelet!

Aanstaande zaterdag, 4 september, geeft Tia's Mimosa een workshop over de verzorging van kroeshaar. En of je nou net bezig bent met een transitioning van relaxed naar kroes, of je haar al een tijd kroes draagt....

Deze workshop is the place to be om elkaar te ontmoeten, informatie te delen en kennis op te doen over kroes haar. Klik op de onderstaande flyer voor aanvullende informatie betreft de locatie en aanvang. Op de website www.tias-mimosa.nl kun je vast kennis maken met alle producten.


(klik om te vergroten)


Tia's Mimosa helpt je graag bij de verzorging van je haar. Tijdens de workshop kun je daarom ook een demonstratie krijgen over hoe jij je haar kunt verzorgen met de Tia's Mimosa producten.

Nieuwsgierig geworden naar de producten?

Namens Tia's Mimosa mogen twee lezeressen van FreshDimez de Ootanga Cream proberen!Mimosa Ootanga Cream 200 ml 10,99


De cream is een vochtinbrengende creme die het haar verzacht. Watermeloenzaad olie ofwel Ootanga olie trekt snel in en is mild genoeg om als baby olie te gebruiken. De cream brengt de nodige verzachting en vocht aan het haar zonder deze te verzwaren. De cream kan gebruikt worden op licht vochtig of droog haar.

UPDATE 8.9.2010


Zoals gewoonlijk kwamen er weer leuke reacties binnen. En de dames wisten in ieder geval heel goed waarom ze de Mimosa Ootanga Cream willen gebruiken. Hier een reactie van een dame die deze cream binnenkort ontvangt;

----------------

Waarom ik het product wil proberen?

Omdat mijn haar en ik sinds kort serieuze verkering hebben. Na een verleden van haat nijd weave en een scissor happy hairdresser. Zijn we weer de beste vrienden ik verwen haar met de beste producten voor natural hair en in return krijg ik er Bouncy shiny curls en lengte voor terug.

Na de gehele miss jessies lijn, Kccc kunnen wij wel een nieuwe uitdaging gebruiken. Misschien is dit product en mijn geliefde natural head wel een match made in heaven.

Groetjess Anherely

------------------

Dames bedankt voor jullie reacties. De cream komt zo snel mogelijk naar jullie toe.

Liefs,

D

4 opmerkingen:

Nina zei

Good luck again ladies :) Ben benieuwd naar de resultaten van deze cream. Sounds good!

D zei

Sounds good for sure

Ben benieuwd naar wie deze giveaway gaat :)

Claudette zei

Hi D,

Ik heb de mimosa ontvangen. Nogmaals dank. Heb het nog niet uitgeprobeerd. Zodra ik dit gedaan heb hoor je het.

Weet jij een goede kroes/natural haar kapper?
Wil wat model brengen in mijn kroezige krulletjes. Aangezien de vorige mijn curls behoorlijk verpest heeften er ook een flink stuk vanaf had gehaald ben ik een beetje huiverig geworden.

Groet, claudette

D zei

Hi Claudette,

Ja, ik hoor graag van je hoe de cream bevalt. Ik ken een goede kapster die eveneens veel ervaring heeft met het knippen van kroes haar.

Ik mail je haar gegevens oke. Ze woont in A'dam Zuidoost.