zondag 19 september 2010

WAH Nails

 
Ik denk dat mijn 'pretty nail fetish' allang geen geheim meer is voor jullie. Mooi gemanicuurde nagels zijn echt een must voor mij en mogen daarom altijd gezien worden. Een ding wat ik niet zo goed kan bij mezelf is naildesign. Ik zou dat graag bij een nagelstudio willen doen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog geen een ben tegengekomen in Amsterdam met indrukwekkende designs.

Niet zo lang geleden belandde ik op de website van de Britse naildesign salon; WAH Nails. En ik kan je vertellen dat ik wel langer dan een uur nagels aan het bewonderen was. Zoveel mooie naildesign bij elkaar heb ik nooit eerder gezien.

Ik hoop dit jaar nog een bezoekje aan WAH nails te brengen als ik in Londen mocht zijn. Maar het zou natuurlijk fantastisch zijn als er een salon in de buurt is die dit soort kunstwerkjes van je nagels kan maken. Ik blijf hoop houden :)

Anyway.....veel kijkplezier!
Alle foto's zijn eigendom van WAH Nails. Meer pics en het adres kun je bekijken op de website; wah-nails.com

6 opmerkingen:

Nina zei

WOW! I like that as well! Ik zit ook altijd me nagels te bewerken met van alles... maar is toch lastig soms :s

D zei

Echt geweldig ja! Dus als er zo een salon bij in de buurt komt heh Nina..dan vrees ik dat ik er iedere week zit.

Oke vanwege m'n werk kan ik niet met al te creatieve designs voor de dag komen. Maar in m'n vrije tijd is het geen probleem.

Claudia zei

Dames,

dit kan ook in Rotterdam.
zowel op je eigen nagels, als op kunstnagels :)

redflower nailstudio

Succes !

D zei

Thanks Clau,

Ben jaloers op de Rotterdamse chicks...want voor mij is dat een beetje ver weg :) Ik blijf hoop houden.

Ik doe wel altijd alles op eigen nagels.

Mahelia de Randamie zei

Black chicks in London don't play. Ik kijk altijd vol bewondering naar die super stylish black girls in London. Heb die blog (waar ik in 2007 ook voor schreef trouwens) al een tijdje niet bezocht maar is zeker inspirerend. Ze heeft een nagel obsessie en besloot om haar eigen salon te openen. Very inspiring.

D zei

Zozoo da's een tijdje geleden LOL

En what's up met je blog?