dinsdag 21 september 2010

World Inspired Colours

 


Niet alle kleuren van de regenboog, maar alle kleuren van de wereld. Ik heb het dan over de World Inspired Colours lijn van Herôme. De lijn bestaat namelijk uit 79 kleuren nagellak.

Geïnspireerd door de rijkdom van verschillende culturen heeft elke nagellak de naam van een wereldstad. Op 23, 24 en 25 september kun je na een uitgebreid hand- en nageladvies bij Douglas gratis je nagels laten lakken.Tegen inlevering van de Douglas W.I.C. flyer ontvang je een W.I.C. nagellak ter waarde van € 6,95 cadeau. *zolang de voorraad strekt*

Amsterdam en Paramaribo mogen natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie! :) Een compleet overzicht van de wereldkleuren kun je
hier bekijken.

14 opmerkingen:

lize zei

Oh..... geweldig! Van dit nagellak-overzicht moeten ze een poster maken! Vanavond ben ik in de stemming voor Florence...

Kizzy zei

Schattige flesjes zeg! En een leuk idee!

D zei

Sjieke champagne kleur is dat Lize, mooi. Je gaat toch wel langs om je nagels te lakken heh? :)

Kizzy wat voor kleur zou je Mindelo geven? dan kan Herome die er meteen bijdoen.

Als ik aan Paramaribo denk, dan denk ik eigenlijk aan levendig groen. Maar de kleur die ze voor Paramaribo hebben gekozen zal wel mooi zijn.

Aisha zei

Waauwww!!

Leuk hoor! Waar vind ik die flyer???

D zei

Hi Aisha,

In het Douglas magazine. Iedereen kent wel iemand die dit blad krijgt..dus vraag al je vriendinnen voordat ze het weggooien :)

Angie zei

WAAROM zie ik geen Curacao? of the NEtherlands Antilles! PFFFFF HOEZO paramaribo??! :P

lize zei

Vandaag -na een vermoeiende busreis- toch even naar Douglas op Hoog Catharijne gelopen en ja, ik kon terecht voor een behandeling.
Nagel-expert Sabrina (leuk en sprankelend, mijn vermoeidheid verdween dan ook meteen) behandelde mijn nagels met allerlei nuttige produkten, waaronder een fantastische lak. Deze lak laat verkleurde nagels er weer fris en roze uitzien. Dit produkt (ook van Herome, uiteraard) staat dan ook op mijn verlanglijstje. Na de fijne behandeling zocht Sabrina (op mijn verzoek) een nagellak voor me uit: Vienna: een prachtige, diepe kleur!

Justherz zei

Jij nagelak junkie jij.... bah(lol)

D zei

@ Angie omdat dat geen wereld STEDEN zijn. Willemstad misschien wel, maar Paramaribo 100% zeker ;)

@ Lize ooh wat leuk! Enof het je goed doet na zo'n dag. Na de booklaunch van Bobbi Brown vandaag ben ik nog even langs Douglas geweest.

Maar had m'n flyer natuurlijk thuis laten liggen. En ook waren er twee wachtenden voor mij. Dus ik probeer het morgen nog eens :)

@ Conditioner junkie...laat me hoor! :D

Claudia zei

D,
ik heb een brief gestuurd naar Herome met het verzoek een speciale nagellak voor je te maken.
Een belangrijk ingredient moest zijn Cocosolie.

Drie keer raden hoe deze nagellak gaat heten:)

Het is wel geen wereld stad, maar voor de mensen die banden hebben met deze District in Suriname ( ik noem geen namen ) kun je niet anders dan het als wereld stad te beschouwen.

Happy Rainy Friday everyone.
Please don't mind me being silly, D weet wel waarom.
De babylonische spraak verwarring :):):)

Justherz zei

Hahaha...........woeiiii
Ik ga dede hier(lol)

D zei

Zooo Ik heb net als Justherz weer erg gelachen! Claudia jij moet echt iets in de entertainment bizz gaan doen..want je bent hilarisch :D

Ik had echt de neiging om jouw mail hier te publiceren zodat de rest ook niet meer bijkomt van het lachen. Hier en daar zou ik hem dan wel wat censureren hahaha


By the way..ik ben gisteren langs Douglas geweest. En mijn nagels zijn heel mooi gelakt in wel drie verschillende tinten paars!

Ik heb om mee te nemen een kleurtje gekozen zonder naar de naam te kijken. En ik vond Toronto wel heel erg mooi. Dus koos voor die :)

Angie zei

Hoop niet dat mensen mijn opmerking te serieus hebben genomen! :( was wel effe een grapje!! Maar moet wel effe zeggen..don't underestimate our lil Island want

D zei

Deze actie is er weer! :)

Vanaf morgen 3 t/m zondag 6 februari aanstaande.