zondag 3 oktober 2010

Caruso Steam Rollers

 
Back in the day toen ik nog heel jong was, dertien jaar om precies te zijn, had ik een enorme hekel aan krulspelden. Van mijn tante, de kapster, moest ik iedere avond krulspelden (of rollers zoals wij dat noemden) indoen. En als ik dan toch 'per ongeluk' in slaap viel zonder ingerolde haren, dan werd ik vriendelijk door haar gewekt om ze alsnog in te doen :)

Gelukkig gebeurde dit alleen tijdens het logeren bij haar. Thuis werd daar wat minder streng op gelet. Met als gevolg dat mijn haar 's ochtends natuurlijk veel minder goed zat. Heattools waren toen nog niet aan de orde dus haren inrollen was gewoon een must. Van wrappen hadden we toen ook nog niet gehoord.

Hoewel ik tegenwoordig een mooie grote keramische krultang heb van Babyliss, doe ik altijd mijn best om zo min mogelijk hitte te gebruiken. Ik gebruik het liefst helemaal geen hitte, maar in dat geval zit mijn bob kaarsrecht wat er net iets minder leuk uitziet. Een goed alternatief voor 'direct heat' zijn dus haarrollers!

Aangezien ik het (nat) inrollen van mijn haar zo goed als verleerd ben, en absoluut nooit meer met rollers in wil slapen of uren onder de droogkap wil zitten, ging ik op zoek naar de ultieme rollerset. En die vond ik!Caruso krulspelden leggen krullen in je haar door middel van stoom. Binnen enkele minuten kun je de krulspelden er weer uitnemen en genieten van een bos mooie krullen. En dit zonder dat je haar te lijden heeft gehad door een heattool.Caruso Molecular Ion Steam HairSetter C97958 * € 65,00


De set bestaat uit een moleculaire ionen stomer en 30 foam rollers in verschillende groottes.

Deze Caruso set heb ik helaas nog niet bij ons hier gespot. Je kunt hem o.a. via eBay bestellen. Zodra ik mijn set in huis heb, volgt er uiteraard een review. En wat reviews betreft hairtools; The Edgestick en mijn Iso Beauy Straigthener zal ik zoals beloofd binnenkort reviewen.

* eBay prijs volgens huidige koers, inclusief verzendkosten

13 opmerkingen:

Nina zei

Oh ik ben benieuwd! Ik heb toevallig van de week iemand op youtube horen praten over deze rollers. Keep us posted... will be something for me to!

D zei

Ja en of het ook wat voor jou is! HHJ all day every day LOL

Philips heeft ook een dergelijke rollerset 'Aqua Wave' maar weet niet of die ook zo goed werkt.

En het fijne van deze Caruso set vind ik dat je de rollers ook los erbij kunt kopen in de maat die jij wil.

Claudia zei

D,
van mijn Pietje mag ik niet meer op je blog :(
Waarom??
Ik heb een edgestick die ik nog steeds niet gebruikt heb.
Heb zowat alle soorten haar olie ( moest een xtra kast kopen naast mn gewone kaptafel)
ELF producten, conditioners noem maar op.
Als D zegt dat het goed is, moet Clau het kopen of bestellen en dan maakt het niet uit als het vanuit Timboektoe verstuurd moet worden :):)

Oja, ik heb ook alle ingredienten in huis voor Detox !

But anyhow, there's no who can keep me away from FRESHDIMEZ lol

D zei

Hahaha hilarisch!

Zeg maar tegen Pietje dat ik ook niet meer op jouw facebook wall mag kijken naar tassen en schoenen omdat het anders de spuigaten uitloopt op deze manier :D

Zie je die schoenen hier rechts afgebeeld? ---->

Wanneer ga je beginnen met je detox? Binnenkort een blogpost over weight and weightloss + een geweldige giveaway...verklap weer alles merk ik ;)

Aisha zei

Waaauuwww.. deze heb ik echt nodig! echt leuk! Ga je het bestellen via E-bay??

groetjes
Ais

D zei

Ja, handig heh Aish!

Inderdaad via eBay heb ik ze besteld. Zouden ze ook hier mogen verkopen vind je ook niet?

Aisha zei

Hmm jaaa dat zeker! je brengt me op een idee! hahaah
Er is ook een ander merk die het verkoopt: Vidal Sassoon.
Ik keek net een youtube video van een meisje..echt mooi!

xx

D zei

Heb de set gisteren voor het eerst gebruikt, en echt...dit is een goede investering geweest!!!

Mooie krullen in nog geen 10 minuten zonder 'beschadiging' door hitte.

Moet hem echt gaan verstoppen voor m'n dochtertje, want die wil nu elke dag met bouncy krullen naar school :)

Heb trouwens een iets ander model dan op de afgebeelde foto. Review met pics, volgt snel.

Nina zei

Laat ons niet te lang wachten he Chica! Hahahaha

D zei

I won't :D

Ben er echt blij mee!

Gisèl zei

Hoi,

Naar aanleiding van jouw review heb ik de stap genomen en de set via amazon.com gekocht. Nu loop ik er tegenaan dat er een amerikaanse stekker op zit (helemaal niet aan gedacht toen ik 'm kocht..).
Hoe heb jij de set aangesloten? Ik kan er nu helemaal niets mee.

I really could use some guidance ;)

D zei

Hoi Gisèl,

Geen nood! Het enige wat je nodig hebt is een wereldstekker. Deze kosten iets van € 3,00 en zijn te koop bij de meeste electro zaken.

Ziet er zo uit;

http://www.allekabels.nl/product_images/elelctronica-lrg-fM9ruqvua9C9.jpg

Je klikt hem gewoon vast bovenop de Amerikaanse stekker, en de set is gebruiksklaar :) That's all!

Ben erg tevreden met de set, zal hem heel gauw reviewen.

Anoniem zei

hoi hoi weet je toevallig of deze set inmiddels ergens in Nederland te verkrijgen is?
alvast bedankt voor de info