zaterdag 30 oktober 2010

For Him

 
Hi Beauties,

Zoals de titel van deze blogpost al zegt, is dit artikel speciaal voor onze fellas. We hebben allemaal wel één of meer speciale mannen in ons leven, en die zijn onze aandacht natuurlijk altijd waard.

Persoonlijk vind ik dat een man niet ijdel hoeft te zijn of tot de categorie 'metroman' moet behoren om er verzorgd uit te zien. Less is more, en zo denken de meeste mannen daar ook over. Maar wat toch altijd weer onweerstaanbaar blijft voor ons vrouwen; is een man die lekker ruikt! Benieuwd naar welke heren luchtjes favoriet zijn onder een aantal dames? Continue reading...Kizzy over CK IN2U

Mijn favoriete herengeur is, zonder twijfel,'CK IN2U' for Men. Heerlijk! Ik ben helemaal geen kei in het omschrijven van geurtjes, dus ik heb even aan mijn mannetje gevraagd hoe hij zijn 'signature scent' omschrijft. Dit is wat hij zei:

'Light, crisp and flexible enough for variety of occasions. Think of it as a
next generation 'Cool Water' by Davidoff.

Een lekker geurtje dus ;-)

Lize over He Wood

Parfum.. ik kan er bijna niet genoeg van krijgen. Elke week wandel ik wel even een parfumeriezaak binnen om te kijken (en vooral te ruiken!) of er nog iets nieuws is toegevoegd aan het toch al grote aanbod. Maar soms vergeet ik dat er ook fantastische produkten voor mannen op de markt zijn. Gelukkig herinnerde onze eigen Lady D. me hieraan en daarom heb ik me de afgelopen twee weken beziggehouden met de ultieme geur voor heren.

Het was een moeilijke opdracht! Maar ook een leuke, want ik heb diverse mannen als proefkonijn mogen gebruiken.

Uiteindelijk heb ik -na lang aarzelen- gekozen voor een rustige, subtiele geur: He Wood, de eerste geurcreatie van de Canadezen Dean en Dan. De geur is gebaseerd op Lucht, Aarde en Hout. Een spannende combinatie. Na het opbrengen van deze eau-de-toilette lijkt er in eerste instantie niets bijzonders te gebeuren: He Wood ruikt wat
onbetekenend en scherp.

Maar na een paar minuten ontvouwt zich de geur en wat er uiteindelijk achter blijft mag er zijn. Heerlijk en subtiel. Dean en Dan laten zich dan ook leiden door de volgende verstandige spreuk: 'Remember: your fragrance should never enter the room before you!'

De fles is ook tamelijk bijzonder: vierkant en versierd met... hout.

D over One in A Million

Gek genoeg zijn er meer heren dan dames geuren die ik lekker vind. En heb daarom speciaal voor deze gelegenheid weer een favoriet gekozen. One in A Million van Paco Rabanne vind ik best moeilijk om te beschrijven als geur.

De noten zijn opgebouwd uit o.a.; Grapefruit, Roos, Kaneel en Patchouli. Nu heb ik in het bijzonder al wel wat met Patchouli, dus misschien doet dat de trick bij mij. Maar in de mix met al deze en andere noten vormt het een nogal uitdagende combinatie.

Geen luchtje voor iedere man, maar dat maakt de naam van deze Eau de toilette misschien ook wel gepast. Iedere vrouw wil wel een One in A Million kinda man.
Claudia over....

1 • Pi van Givenchy blijft voor mij nr. 1

Dit is DE mannengeur voor mij. Niet voor watjes of nerds :)Het staat voor stoer, mannelijk, warm, beschermend en absolute sex (y)Need i say more?

2 • Jean Paul Gaultier Le male:

Deze geur was jaren lang mijn all time favorite voor mannen totdat ik de Pi van Givenchy ontdekte.

Modern, ruig, brutaal , mannelijk maar absoluut sensueel dus zeker weten een geur waar vrouwen helemaal bij weg zwijmelen. Absoluut een geur die de man draagt als ie chickies wil vangen zegt mijn zoon, hier scoor je mee. De ingrediënten zijn onder andere vanille, tonkaboon, sandelhout, cederhout, munt, lavendel, bergamot, kaneel, jasmijn en oranjebloesem.

3 • Replay For Him:

Onlangs weer voor mijn zoon gekocht na mijn dagje mannen ruiken in Amsterdam en dit zou mijn man absoluut ook kunnen dragen.

Persoonlijk vind ik dit een zachte, niet overheersende jongensachtige geur. Geschikt voor iedere gelegenheid en dus een geur voor iedere dag. Lekker licht met noten van citrusvruchten, kardemom, nootmuskaat, hout en amber.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hmmm D,
zoveel lekker mannen en dat op zaterdag ochtend.
Krijg het nogal warm hier.
Ga denk ik maar mn hardlopen schoenen zoeken en een sprintje maken in het bos :):)

Tip: toen ik geen relatie had haalde ik bij de parfumerie zaak een sample van de Pi en die deed ik dan op mn shawl en hoofdkussen, en dan had ik het idee dat ik een lekkere vent in de buurt had 24/7.

Ik weet t , i'm crazy :):):)

Xxx Clau

Kizzy zei

Hahaha! De reactie hierboven is TE grappig! En het werkt? hahaha! :-)

Nina zei

Wow run chica RUN! Hahahahaha

Maar serieus met deze post ben ik wel weer verplicht om nu een geurtje te gaan halen voor me man. Ik koop altijd van alles voor me zelf maar nu.... hmmmm

lol @schuldgevoelens

Patty zei

CK IN2U is ook mijn favo geurtje!
Mijn man heeft die en oh oh oh wat geniet ik er elke keer weer van als ie lang loopt :lol:

Claudia zei

@ Kizzy,
geloof me het werkte echt ( alhoewel ik moet zeggen dat ik toen veel Fanta dronk )

Trouwens ik volg jou ook hoor, wanneer wordt je onze personal shopper hahhaahha.
Door dames als jij en D, worden arme vrouwtjes als ik koopziek :(

Gr,
Clau

D zei

Well, well, well, look what's going on here?! hahaha

@ Claudia maar hoe heb je uiteindelijk je man aan de haak geslagen dan? Want met 'Pi' op je sjaal denken alle mannen toch dat je al voorzien bent? :D Om nog maar te zwijgen over je beddengoed haha

@ Nina nee...dat meen je niet?! Gelukkig getrouwd en dan je man niet verwennen met goodies? :D Ehhm we lezen binnenkort graag welke het is geworden oke :) Ook als het er eentje is die hier niet tussen staat.

@ Patty en Kizzy, nu moet ik dit luchtje wel testen, dat begrijpen jullie wel :) Ben sowieso ook al jaren fan van CK One. Geloof best dat deze ook erg lekker is.

En Le Male van JPG daar heb ik zowel mooie als droevige herinneringen aan. Een lieve vriend bij wie ik dit luchtje voor het eerst rook (Le Male was toen net uit in 1995) Is helaas omgekomen.

En elke keer als er een man langsloopt met dit luchtje op moet ik automatisch aan hem denken.

Voor mij dus een heerlijke geur waar mooie en droevige herinneringen aan vast zitten.

Olita zei

one in a million is zeker nummer 1!!

D zei

Hey Olly,

Als er iemand een expert is op dit gebied dan ben jij het wel :)

Eigenlijk had jij ook een geur moeten opgeven. Bij deel 3 (dit was 2) zeker!

Kizzy zei

Ben ik weer! Ben even wat suggesties aan 't opschrijven (alvast voor kerst). Hihi!

D zei

Hahaha je bent er in ieder geval op tijd bij ;)

Heb woensdag alle luchtjes getest die ik zelf nog niet kende...Pi is heeeeerlijk, maar He Wood vond ik ook verrassend lekker! CK ook...dus hmmm we kunnen voorlopig weer even verwennen :)