donderdag 21 oktober 2010

FreshDime of the week Willow

 

4 opmerkingen:

Christine zei

Ik vind Willow echt een mooi meisje om te zien, maar ik heb toch wel een opmerking over het haar. Ik vind voor een meisje van 9jaar oud de kapsels en kleding overdreven en ver boven haar leeftijd. Misschien klink ik ouderwets, maar ik weet niet een kind moet een kind blijven..

D zei

Ben het met je eens hoor, een kind moet een kind blijven. Maar dat neemt niet weg dat ik echt een Willow fan ben en blijf :)

Anoniem zei

I think she's a talented girl, ready to be a superstar. Ik heb wel een interview gezien van haar ze kwam erg slim en nederig over. Misschien dat haar ouders haar wel genoeg kind laten zijn maar ook wel genoeg ruimte geven om haar talenten te ontwikkelen, dat weet je niet.

D zei

True, denk wel dat ze achter de schermen nog altijd mama en papa's kleine meid is. Wat wij van Willow zien is natuurlijk maar een fractie.

Maar denk dat Chris meer haar nogal volwassen imago en uitstraling bedoelt. En dat zie je tegenwoordig vaker bij leeftijdsgenoten van Willow.