vrijdag 29 oktober 2010

GOSH Winter Look 2010

 
Hi Beautiful Ladies,

Hoe bevalt de herfst jullie? Een nieuw seizoen is altijd weer even wennen. Ik moet eerlijk zeggen, so far.. so good for me. Hoewel de herfst nog maar net is begonnen, wil ik hierbij alvast de winter collectie van Gosh aan jullie introduceren.

Zoals je al wist ben ik een Gosh Ambassador, en vorige week heb ik vol blijdschap de nieuwe wintercollectie in ontvangst mogen nemen. De wintercollectie bestaat naast producten voor ogen, lippen en huid ook uit twee bijzonder mooie kleuren nagellak!GOSH Winter Look 2010


• GOSH Brow Kit € 9,99
• GOSH Defining Brow Gel € 7,99

• GOSH Lengthening 2 Step Mascara € 11,49
• GOSH Lengthening Intense Lashes Waterproof Mascara € 9,99
• GOSH Velvet Touch Eye Liner € 6,99

• GOSH Natural Touch Foundation € 10,99
• GOSH Intense Lip Colour € 8,49
• GOSH Velvet Touch Lipstick € 8,49

• GOSH Lip Gloss € 7,49
• GOSH Nail Lacquer € 6,99


De Gosh Winter Look Collectie is vanaf eind november exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

En natuurlijk doe ik ook bij deze collectie weer een giveaway. Alleen iets anders dan normaal. Dit keer geef ik de GOSH Natural Touch Foundation weg in kleur nr. 36 Ivory.

Omdat de collectie nog niet in de winkel verkrijgbaar is, zal de giveaway pas eind november plaatsvinden. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de Natural Touch Foundation is; testen, en dan met name op kleur. Matcht deze kleur en formule perfect met jouw huid? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar freshdimez.blogspot.com@live.nl en wie weet kan ik je verblijden met deze foundation.

Noteer de datum dus maar alvast in je agenda :)

Bijdeze een omschrijving van de GOSH Natural Touch Foundation die in maar liefst 10 natuurlijke tinten vekrijgbaar is.Gosh Natural Touch Foundation heeft een rijke en romige formule, maar voelt toch sensationeel licht aan. Dankzij de lichte textuur is de foundation haast onzichtbaar op de huid.

De formule van GOSH Natural Touch Foundation bevat voedende ingrediënten zoals biologische amandelolie, squalaan, hylaronzuur, aminozuren en vitamine A en E. De foundation heeft een spf 8 en is gekleurd met mineraal pigmenten.

8 opmerkingen:

Milou zei

Ik ben zo benieuwd naar deze collectie!

Kizzy zei

Grappig dat ze jou een foundation sturen in de kleur 'ivory'! ;-)

D zei

Mooie collectie hoor Milou, voor de nagellak. 'Miss Mole' is de perfecte nude nailcolor voor mij. Zocht al een tijdje zo'n kleur.

@ Kizzy you're killing me! :D

Ehmm ja inderdaad. Maar om eerlijk te zijn zitten 'onze' kleuren denk ik nog niet in de Gosh collectie. Wel raar anno 2010. Maar we kijken er naar uit ;)

lize zei

Nou, ik ben heel benieuwd! De Gosh powder (zo heerlijk anti-glim, dus altijd in mijn handtas) bevalt me heel goed. Ik zal zeker de nieuwe produkten gaan uittesten!

D zei

Hey Lize,

Dit zou inderdaad een perfecte kleur voor jou kunnen zijn. Ga hem zeker even proberen, en laat het me weten :)

Over poeder in handtas gesproken. Ik draag nu sinds een tijdje ook een anti-glim poeder in mijn tas. Een tip die ik daarbij heb is; het sponsje wegdoen en een kleine powder brush voor in je tas meenemen. Handig en hygiënisch. (kwast kun je vaak wassen)

De Hema verkoopt deze pocket kwasten. Maar op eBay hebben ze hele goede kwaliteit van echt haar voor weinig geld.

lize zei

Ach nou ja.. een teleurstelling! Kruidvat in De Bilt gaat de Gosh producten niet verkopen... ik zal moeten afreizen naar de wereldstad Utrecht...

D zei

Hi Lize,

Denk dat we de filialen in deze steden maar eens moeten aanschrijven. Want dit kost je weer (onnodig) reistijd. Laat je me je kleur wel weten? Ben benieuwd.

D zei

Deze giveaway ging naar een oplettende lezeres die het in haar agenda had staan :) Gefeliciteerd en ik hoop dat je er blij mee bent!

xxx