donderdag 21 oktober 2010

Leptin Green Coffee 800

 


 
Hi Beauties,

Zoals beloofd heb ik vandaag deel twee over gewichtsbeheersing voor jullie. Hierin wil ik vooral mijn eigen ervaring met de Green Coffee delen. In het vorig deel gaf ik al aan dat er nogal wat controversie is ontstaan betreft dit vrij nieuwe afslankproduct.

Er is o.a. commotie ontstaan over de grote hoeveelheid namaak Green Coffee waar al dan niet stoffen inzitten die erg schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Wees daar alsjeblieft alert op!Links Nep - Rechts de originele Leptin Green CoffeeEen kennis van mij gebruikte de 'enige echte' Green Coffee en omdat het resultaat bij haar meer dan fantastisch was besloot ik deze 'enige echte' versie een try te geven. En dit met net zoveel succes. Om eerlijk te zijn ben ik helemaal geen koffie drinkster, dus dat was wel even afzien. Maar aangezien je iedere ochtend slechts één kopje hoeft te drinken, wilde ik het toch proberen.

De smaak van de koffie viel me gelukkig reuze mee. De zakjes oploskoffie zijn makkelijk te bereiden en smaken zelfs voor een niet koffiedrinker als ik best aangenaam.

Hoe snel zag ik resultaat; Ik heb op aanbevelen van mijn kennis twee pakken Green Coffee besteld. Maar al na één pak (18 dagen) was ik de gewenste vier kilo kwijt. Hiermee zat ik weer en nog steeds op mijn streefgewicht. Het andere pak heb ik ook opgebruikt en daarmee viel ik zelfs nog een aantal kilo af! (vooral in centimeters)

Wat voor positieve effecten had Green Coffee nog meer bij mij; Mijn huid werd nog gaver en zag er frisser uit. Ik las dat dit komt door de ontgiftende (detox) werking van Green Coffee.

Waren er bijwerkingen; Tijdens de eerste week heb ik in de avond vaak last gehad van hoofdpijn. Dit had te maken met het ontgiftingsproces dat er op dat moment in mijn lichaam plaatsvond. Om dit te voorkomen kun je ook een half zakje gebruiken de eerste week en langzaam opbouwen is mij verteld. Maar ik besloot om toch een heel zakje per keer te gebruiken. Na de eerste week was de hoofdpijn gelukkig over en had ik nergens last van.

Hoe tevreden ben je over Leptin Green Coffee; Zeer tevreden! Ik kan daar alleen maar eerlijk over zijn. Behalve dat ik de gewenste kilo's verloor, voelde ik me de hele dag door energiek en werd mijn huid stralender. Ook verdween de trek in zoetigheid zeker voor 90%!

Hoe weet je of Leptin Green Coffee geschikt is voor jou; Door vooraf voldoende research voor jezelf te doen. En zonodig je huisarts te raadplegen. Ik wil echt benadrukken dat hoeveel positieve ervaringen je ook leest of goede resultaten je ziet, het toch zeker moet zijn dat je dit product kan en mag gebruiken. Niet alles werkt en is gezond voor een ieder.

Zijn er behalve Green Coffee ook nog andere Leptin afslankproducten; Ja een flink aantal, waaronder de Leptin Milk Tea en de Weightloss Dried Plum.

Waar kan ik ervaringen en resultaten van andere gebruikers lezen;
Dat kan op de Hyves pagina van de Leptin Green Coffee Distributeur; green-coffee.hyves.nl

Ik wil graag een Leptin afslankproduct proberen, waar kan ik dit bestellen; Via de website; www.greencoffee800plus.nl

------------------------------------------------------------------------------------
* LEPTIN WEIGHTLOSS Giveaway en kortingsactie!*


UPDATE 22.10.10 Inmiddels hebben drie lezeressen zich aangemeld die graag een Leptin afslankproduct willen proberen. Dit betekent dat alleen nog de couponcode van 15% korting beschikbaar is. Hiermee ontvang je een flinke korting op je bestelling.

-------------------------------------------------------------------------------------

Als je de vorige blogposts een beetje in de gaten hield dan wist je waarschijnlijk al dat er een fantastische Giveaway aankwam!

Drie lezers (M/V) mogen namens de originele Leptin Green Coffee distributeur een product naar keuze uit de webshop kiezen. En val je niet in de prijzen? Dan kun je toch gebruik maken van een mooie aanbieding! Voor alle lezers die graag een afslankproduct willen proberen, heeft de distributeur een kortingscoupon beschikbaar gesteld. Dus om kans te maken op een gratis product naar keuze, of om een bestelling te plaatsen met 15% korting mail je naar; freshdimez.blogspot.com@live.nl

Succes ladies (and gents) ik hoop dat de producten en de resultaten daarvan jullie net zo goed bevallen!

9 opmerkingen:

Nina zei

Woohooo Ik kan niet wachten. Ik wil dit zeker checken! P.S. Email adres is niet goed in de post.Hihi ik kan ook niks zeggen om me kansen te vergroten maar is ook niet netjes he? Hahahaha

D zei

Was om te plagen haha

Nee, ik had gewoon zo'n slaap..niet normaal. Maar heb het nu aangepast, thanks Nina :)

Christine zei

Ik ben toch wel nieuwsgierig.. na het lezen van dit stuk... mmmmmmm..

D zei

Gewoon een keer proberen Chris. Er zijn ook andere producten verkrijgbaar in de shop.

Ik zal vandaag de namen en adressen doorgeven aan Anita van Greencoffee 800.

Dames gefeliciteerd met jullie prijs en ik hoop van harte dat het voor jullie net zo goed werkt. Hou ons in ieder geval op de hoogte!

D zei

Ik krijg nog mailtjes van dames die een product naar keuze willen proberen. De drie probeer producten zijn helaas al weggegeven. Sorry.

Wel kun je de couponcode van 15% korting bij mij opvragen, deze is nog beschikbaar.

Deze voer je handmatig in bij je bestelling waarna de korting automatisch wordt verrekend.

Met dank aan Anita van den Broek!

Liefs,

D

Claudia zei

Afgelopen maandag ben ik samen met een aantal nichtjes begonnen aan de Green Coffee.
Had nog wat over dus ben eerst daarmee begonnen en gister heb ik mijn bestelling van de site gehad.
Omdat ik de 800 versie had, heb ik de 1000 besteld en daar zit meer (10gr ipv 5gr ) in voor ongeveer dezelfde prijs.

Weet je dat ik totaal geen honger gevoel heb.
Vergeet gewoonweg te eten.

Ben benieuwd hoe dit uitpakt hahahahah

D,
Thanxx voor de kortingscode wij hebben er vet gebruik van gemaakt :):)

D zei

Heyyy Clau!

Ben benieuwd hoeveel pakken je hebt besteld haha

Hou me op de hoogte oke! :)

p.s. vergeet niet om voldoende water te drinken. Dat is wel heel belangrijk.

Anoniem zei

Hallo ik ben een vrouw van 38jr 1.75m en weeg bijna 100kg.
Heb vandaag de leptin slimming bag green tea gekocht en vraag me af met welk ander product ik het mag combineren. Moet meer dan 25kg afvallen en heb van alles al geprobeerd. Kunt u mij zeggen met welk product ik kan combineren? Bij voorbaadt dank

D zei


Hi,

Ik ben geen deskundige en kan je daarom niet iets specifieks aanbevelen. Wel dacht ik dat je Fruta Planta, waar velen baat bij hebben hiermee kan combineren.

Maar of dat werkelijk zo is, moet je voor alle zekerheid navragen in de shop waar de producten te koop zijn.

Heel veel succes!