maandag 18 oktober 2010

Over Gewichtsbeheersing

 


Hi Beauties,

Zoals beloofd is hier de post gerelateerd aan de poll. Maar ook omdat er in de vorige poll een aantal stemmen waren van dames die geïnteresseerd zijn in het op gewicht blijven of een graag een paar kilo's kwijtraken. En laten we eerlijk zijn, de meesten van ons houden van lekker eten, waaronder ik zelf natuurlijk. Dus een onderwerp dat automatisch vaak ter sprake komt is; gewichtsbeheersing. Zoals deze poll aangeeft zijn er genoeg dames die daar niet op hoeven te letten omdat ze weinig tot geen aanleg hebben. Geweldig! :)

Ik moet eerlijk bekennen dat het niet eenvoudig is om mezelf in een categorie te delen. Want ondanks ik van lekker eten hou en regelmatig toegeef aan een extraatje, let ik toch best goed op wat ik eet en daarbij ook op de hoeveelheid. Dit niet alleen voor het getal dat de weegschaal aangeeft of zodat mijn favo jeans als gegoten blijft zitten, maar ook voor mijn gezondheid. Veel hedendaagse welvaartziektes zijn het gevolg van verkeerde voeding en/of overgewicht.

En de mensen die mij persoonlijk kennen denken, D, jij hebt makkelijk praten! En toch blijft het ook voor mij een uitdaging om op mijn streefgewicht (lees een gezond gewicht) te blijven.

Een aantal maanden geleden wilde ik graag een paar kilo's (vier om precies te zijn) kwijt. Doordat ik wegens omstandigheden even niet kon sporten ging dit niet in het gewenste tempo. Een kennis bracht mij op de hoogte over Greencoffee 800, had er zelf nooit eerder van gehoord of in winkels zien liggen. Ondertussen is er over dit product de nodige controversie ontstaan. Zo zou er veel namaak in omloop zijn met gevaarlijke toevoegingen en ook zijn er mensen die last hebben van bijwerkingen.

Voordat ik uitbreid over mijn ervaring met dit product, wil ik vooral duidelijk zijn dat Greencoffee 800 mij dusdanig goed is bevallen en gewenst en blijvend resultaat leverde. Zodoende de tot stand koming van mijn review. Binnenkort deel 2..

7 opmerkingen:

Nina zei

Hihi D, Ik wacht al de hele tijd op het vervolg. Ik ben BENIEUWD!!! I can hardly wait. Share the good stuff! hahahaha. Ik wil het eigenlijk gaan googlen maar ik wil eerst van jou horen hoe of wat :)

D zei

Tomorrow, tomorrow ...I love ya...(remember Annie?)

Ik wil jou en de anderen niet langer in spanning houden haha, morgen staat het er. Promise!

Nina zei

Wat een prachtige stem D! Hahahahaha

Ik kan niet wachten!

D zei

Hilarische Nina weer hoor haha

christine zei

Er is ook een ander tijdschrift www.powerlady.nl ook best leuk.

lize zei

Ben heel benieuwd! Helaas heb ik alle info over gewichtsbeheersing heeeeel hard nodig...


Mollige groet van Lize

D zei

Hi Lize,

Persoonlijk vind ik dat mollig ook zijn/haar schoonheid kent. Maar dat is natuurlijk niet wat je wilt horen als je mollig bent. Wellicht dat een van de Leptin producten je ondersteuning kan bieden indien je graag een paar kilo's kwijt wilt.

Liefs,

D