maandag 25 oktober 2010

Pretty in Pink

 


Tijdens de maand oktober kun je maar moeilijk om de kleur roze heen. En dat is maar goed ook. Want zolang er nog geen cure is tegen borstkanker moeten we met z'n allen blijven geven en steunen.

Zelf steun ik stichting Viva La Donna al een aantal jaar, en sinds vorige week ook de KWF.

Maar behalve dat Pink mijn steun heeft, is deze kleur ook erg goed vertegenwoordigd in mijn make-up tas! Van soft tot bright pink, en alles daar tussen in.

Een aantal van mijn favoriete pink lipcolors zijn:


Wet N Wild Retro Pink 525D
NYX Megashine Tea RoseMAC Show Orchid
Rimmel Paradise
MAC Nymphette


Dragen jullie pink lipcolors? En zo ja, wat zijn jullie favorites?

6 opmerkingen:

Christine zei

Pink staat mij dus echt niet...

D zei

Geloof ik echt niet :)

Je hebt net als rood zoveel verschillende nuances roze. Ook de manier van aanbrengen, met of zonder lipliner maakt veel uit.

Retro Pink van Wet N Wild staat jou 100% zeker. Deze heeft een blauwe ondertoon, wat goed werkt voor de meeste huidskleuren.

christine zei

Nou als je en retro pink hebt van Wet N wild wil ik het graag van je kopen.

D zei

Ik schenk het je :)

lize zei

Roze staat - wonderlijk genoeg- iedereen. Alle leeftijden, alle tinten. (ik gebruik zelf graag de roze sororitygirl lipgloss van E.L.F.) Overigens gebruikt Rituals rozenkwarts bij de bereiding van hun mooie make-up, voor dat extra verzachtende aspect.
Rozenkwarts is een troostende steen die het liefdes-aspect versterkt. (En voor 2/3 euro te koop in elke nieuwetijdswinkel!)
Heel lief, D, dat je opnieuw aandacht schenkt aan de Pink Ribbon maand!

D zei

Wist niet dat Rituals rozenkwarts gebruikt in hun make-up? Apart zeg. Ik zeg steeds dat ik een keer langsga. Nu moet ik wel :)

Ik heb een aantal keer een rozenkwarts gekocht. Maar volgens de verkoper past een groene aventurijn beter bij mij gezien mijn persoonlijke aard als kreeft zijnde. Of een combi van beiden. Leuk onderwerp dit.

Hoop trouwens dat je al bent opgeknapt Lize.