donderdag 18 november 2010

Catrice; New Collection

 Hi Beauties,

Pas geleden had ik het al over een beauty budget merk, en dat daar een aantal van zijn wisten we al. Tussen deze merken bevinden zich natuurlijk altijd een aantal die er met kop en schouders boven uit steken. Persoonlijk vind ik dat ook gelden voor Catrice!

Mooie en goede kwaliteit cosmetica voor weinig geld. Zo heb ik me de afgelopen zomer , zoals je misschien nog weet, helemaal laten gaan met de nieuwe kleuren nagellak van Catrice. Maar het is gelukkig niet alleen bij nieuwe kleuren nagellak gebleven.
De lijn is aardig uitgebreid en heeft een ware revamp ondergaan waardoor Catrice er fresher than ever uitziet. Van Smokey eye kits tot verschillende soorten lipgloss.Zelf heb ik me nog niet volledig overgegeven aan deze nieuwe collectie en bezit ik heel bescheiden slechts een nieuwe gloss. Wel was ik in één oogopslag verliefd op de kleur '050 Purple Reign' dus die keus was snel gemaakt.Catrice Colour Show Colour & Stay Lip Gloss € 3,79


De gloss heeft een zachte, romige, non sticky formula die ook nog eens long lasting is en tot wel vier uur lang houdt.

Van dat laatste heb ik niet zo veel gemerkt. Maar vind deze gloss desondanks best prettig dragen en eigenlijk meer weg hebben van een getinte lippencreme. Al met al verleidelijk, want alle kleuren waarin deze gloss verkrijgbaar is zijn prachtig!

8 opmerkingen:

lize zei

.....en als ik dan toch op reis moet naar een Utrechts Kruidvat, zal ik mezelf beslist op zo'n fraai gekleurde lipgloss trakteren...
Het is inderdaad een fijn merk! Ooit ontdekt dankzij mijn nichtje.


Vanuit de provincie: groetjes van Lize

christine zei

Ik ben gek op het merk catrice..

D zei

Fijn merk inderdaad...

Nina zei

Ja ik ben al tijdje hierop aan het wachten op de nieuwe lijn.... Ben heel erg geïnteresseerd in die Eye Shadow Kits. Handig want dan kan je er altijd 1 in je tas hebben to look Totally Gorgeous!

D zei

Nina.. you are drop dead gorgeous with or without make-up!

And yes I mean it :)

Maar je gaat me toch niet vertellen dat deze collectie ook niet te vinden is in Den Haag? Anders kom je maar een keer naar Amsterdam hoor haha

Btw...aan andere lezers vergat ik te melden dat Catrice te koop is bij Kruidvat.

Nina zei

Hahaha Thank you D :)

Maareuh JA! Ik heb het nog niet gezien in Den Haag en ook niet in Rotterdam Alexandrium waar ik ben geweest. Nu zijn er wel HEEL veel Kruidvats? Kruidvaten??? in Den Haag. Maar zelfs bij de Kruidavat in de Megastore is hij nog niet in stock. Wel heb ik flink kunnen shoppen van de oude collectie die dan extra goedkoop was/is :D

Maar denk dat ik echt ff keer die kant op moet komen :)

Nina zei

DO NOT FEAR! The new Catrice collection is here! Hahahaha Ik heb weer van alles gekocht! Me like alot!

D zei

Ja nice heh :)