woensdag 10 november 2010

Dr. Fish Amsterdam

 

Hi Ladies,

Rond moederdag van dit jaar wilde ik mijn moeder verrassen met een bezoek aan de enige echte Dr. Fish in Amsterdam. En zoals beloofd zou ik daarover verslag doen.

Ik denk dat ma deze nogal bijzondere pedicure toch maar een beetje eng vond en daarom koos voor een microdermabrasie behandeling bij Instituut de Salon. Dat werd uiteindelijk haar moederdag kado.

Natuurlijk wilde ik deze Dr. Fish experience zelf een keer ervaren, dus ben ik twee weken geleden eindelijk langs geweest. Een paar dagen voor mijn afspraak kreeg ik behoorlijk vaak visioenen van sabbelende visjes aan mijn voeten. En ik moet eerlijk zeggen dat ik daar wat gemengde gevoelens bij had LOL

Op de dag van de afspraak ben ik er vol verwachting heen gegaan. Dr. Fish Amsterdam bevindt zich in het sjieke zuid nabijgelegen van het Museumplein. De inrichting van de salon is precies zoals je zou verwachten; netjes en stijlvol.Nadat mijn jas werd aangenomen mocht ik meteen door naar de bassins waarin de visjes mij helemaal ready en hongerig opwachtte. Van de spanning kreeg ik vooraf al een lachkick! En toen handen en voeten te water mochten begon de pret pas echt. Ik had in geen tijden zo'n slappe lach gehad, echt hilarisch!

De host vertelde vooraf nog uit welke streek de visjes vandaan kwamen en dat ze geen tandjes hebben. Dat laatste is heel goed te voelen. Deze visjes raken overigens niet verzadigd en lusten je letterlijk rauw :)Doordat ze geen tandjes hebben kunnen ze geen eelt verwijderen, dus dat zul je alsnog zelf onder handen moeten nemen. Maar alle dode en ontsierende huidcellen vinden ze erg smakelijk! Door een speciaal enzym dat de visjes achter laten, voelt je huid na de 'behandeling' heerlijk zacht aan. Een aanrader en voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Na afloop werd ik in de launch ontvangen met een glaasje champagne en heerlijke bonbons. Bij het Hotspots Arrangement waarvoor ik koos, krijg je tickets voor gratis toegang tot het Diamond Museum Amsterdam en voor de Icebar. Ook krijg je bij dit arrangement een Zirkonia cadeau. Deze Zirkonia kun je in het Coster Diamonds op waarde laten testen.Best spannend want tussen de Zirkonia's bevindt zich een echte Diamant. And Diamonds are a girl's best friend, so wish me luck :)

xoxo,

D

8 opmerkingen:

Kizzy zei

Good luck!!!

Enne...je moeder heeft groot gelijk, hoor! Ik zou ook niet durven! Brrrrr!


ps. pretty toe nail color!

D zei

Aaah die visjes zijn zo lief joh! :D

Had wel even vlinders in m'n buik voordat ze aan me begonnen te 'sabbelen' Maar daarna ging het wel.

Nailpolish is: H&M - Aquatini

lize zei

En...... heb je de zirkonia al laten testen?
Ik gun je van harte een echte diamant!!

D zei

Hi Lize,

Je kent me nu wel een beetje :) Ik moet nog steeds een uurtje plannen om een bezoekje te brengen aan het Diamond Museum.

Maar ik laat meteen weten als ik de gelukkige eigenaar ben van DE Diamant.

Aisha zei

Hey , wat leuk!
Ik zag dat laatst op tv! hmm.. maar hoeveel kost zo'n behandeling?
xx

D zei

Hi Aisha,

Dit arrangement kost €32,50. Je hebt diverse arrangementen.

Het is leuk om een keer mee te maken, en origineel om kado te geven. Misschien wat voor mommy to be Meg :)

Megisa zei

ooh jaaaa aisha dat lijkt me heel leuk. hahahahah. dat wil ik wel cadeau! hihixxx

D zei

Ahaha ja Aisha..nu kom je er niet meer onderuit :)

Ik hoor het wel heh Meg? xxx