zondag 28 november 2010

The EdgeStick; Review

 
Hi ladies,

Deze review stond al een tijdje gepland, maar hier is hij dan eindelijk.

Misschien ook wel goed dat ik ermee heb gewacht. Want enkele maanden verder kan ik eigenlijk pas goed mijn ervaring betreft deze magic stick delen. Ik wilde The EdgeStick in de eerste instantie hebben zodat ik mijn relaxer touch-ups wat langer kon uitstellen.

Deze tool is daarvoor uitermate geschikt, maar is het net zo makkelijk en handig te gebruiken als in de demonstratie video?Hierbij mijn persoonlijke ervaring met The EdgeStick!

Wanneer gebruik ik The EdgeStick; Ik gebruik deze tool vanaf het moment dat ik ruim wat uitgroei heb. Dat is bij mij vanaf een week of vier na mijn laatste relaxer.

Hoe gebruik ik het; De naam zegt het al, The EdgeStick is vooral superhandig om de randen bij te werken. Dus in de nek, langs de oren en vlak langs het voorhoofd. De uitgroei op deze plekken is binnen enkele minuten en zonder enige moeite weer smooth.

Waarom The Edgestick in plaats van de stijltang; Bepaalde plekken zijn bijzonder lastig glad te krijgen met een stijltang zonder je daarbij te verbranden. Met The Edgstick krijg je vrijwel ieder stukje haar glad zonder het risico je daarbij te verbranden.

Let op; het is niet onmogelijk om je te verbranden met deze stick! Alleen is de kans dat dit gebeurt, door het speciale ontwerp, wel erg klein.

Wat zijn de nadelen; Naast de vele voordelen van deze stick heb ik de volgende nadelen ervaren. De stick is bijzonder lastig goed schoon te krijgen. En maak je hem niet goed schoon na ieder gebruik, dan ruikt de hele ruimte binnen no time naar verbrande haartjes die in de stick zijn achtergebleven. En dat ruikt niet bepaald prettig!

Zelf reinig ik hem met een baby tandenborstel die ik speciaal hiervoor heb aangeschaft en met wat alcohol. Dit werkt redelijk, maar toch had men hier wat meer rekening mee mogen houden vind ik.

Hoe heet wordt de stick; de stick is instelbaar van 130 tot ongeveer 200 graden. Je kunt de temperatuur instellen naar dikte en textuur van je haar.

Beschadigt deze stick je haar/hoofdhuid; Zoals met alle heattools is het beter om directe hitte op het haar te beperken. Wel is het zo dat het heetste gedeelte dat zich aan de binnenkant van deze stick bevindt, de hoofdhuid niet raakt. Men heeft dus wel rekening gehouden dat je op deze manier geen schade of verbrandingen aan de hoofdhuid oploopt.

Wat wel voor schade kan zorgen als de stick niet goed wordt gebruikt, zijn de tandjes aan de stick. Deze zijn erg nauw en bij te snelle bewegingen door of langs het haar kunnen er haren vast blijven zitten tussen de tandjes. Langzame borstelachtige bewegingen werken het best.

Waar is The Edgestick te koop; The EdgeStick is hier te koop en kost inclusief verzendkosten € 59,00.The EdgeStick € 59,00


Algemene beoordeling; The Edgestick is echt een innovatie op het gebied van heattools. Niet alleen maakt deze stick het mogelijk om plekken die normaal moeilijk bereikbaar zijn glad te strijken. Het is zeer handig voor dames met een erg kort model (die het haar relaxen). Je kunt je relaxer touch-up namelijk makkelijk een paar weken vooruitschuiven.

Wel is mijn ervaring dat het een nogal tijdrovende klus is om een dik pak uitgroei smooth te krijgen met The EdgeStick. Hou er dus rekening mee dat je hiervoor best wat geduld moet hebben. Zo niet zal de stick wellicht meer in de kast blijven liggen dan dat je hem gebruikt, wat natuurlijk zonde is.

Gelukkig heb ik voor het handlen van uitgroei nog wat andere methodes achter de hand die goed werken :)

13 opmerkingen:

Anoniem zei

D, zoals je weet heb ik dit apparaatje al een tijd in de kast liggen wat best zonde is :)

Ik heb het 2x gebruikt, en ja hij doet wat ie beloofd maar met hetzelfde gemak pak ik mn oude tandenborstel en wat aloe vera gel and my edges are as mooth as a baby butt :)

Dus wie interesse heeft, mijn edgestick is te koop hahahahah

D zei

Anoniempje a.k.a. Clau (je bent je naam vergeten)

Ja, ik weet dat het een hele klus is als je je geheel hoofd wilt 'smoothen' met deze stick. Vooral met de hoeveelheid en dikte haar dat wij bezitten.

Wie weet neemt een andere lady hem van je over. Die mag hier dan een reactie achterlaten zodat jullie het verder kunnen afhandelen :)

Aisha zei

Hey! leuke review.
Ik kan me voorstellen dat het lang duurt trouwens. Gebruik jij het zelf vaak dan D??

xx
A

D zei

Het duurt heel lang, echt! :) Ik gebruik hem alleen tijdens de 'stretch weken' maar dan ook meer voor de randen en hier en daar een lastig plekje.

Heb pas een Shea Butter ontklit lotion ontdekt..waarmee ik tot in den eeuwigheid kan stretchen hahaha

Zal 'm binnenkort reviewen. Echt een superlotion!

Justherz zei

Zooo zolang moest ik wachten op deze review man :)
Maar hoe gaat het schat?

D, Heeft iemand het ook voor jouw gedaan misschien dat het iets sneller zal gaan zoals in die video?

Als het echt zolang duurt dan hoef ik niet te hebben, want door die langzame borstelachtige bewegingen gaat het zeker een hele dag bij me duren

Justherz zei

En D nog een vraagje snijdt/breekt het je haren niet door die fijne kammetjes
want ons haar(uitgroei) is nog al krullig en voelt iets droger aan als we aan he stretchen zijn

D zei

Lieve Jus :)

Jaaa sorry het duurde inderdaad even, maar daar heb ik wel een goed excuus voor. Ben altijd met tien dingen tegelijk bezig haha

Deze stick is perfect voor je 'edges' maar minder geschikt (vind ik) om een dik pak uitgroei weg te werken. Dat kost zoveel tijd....

En een doorgewinterde stretcher als jij, heeft The Edgestick niet nodig hoor, echt niet :)

Haren snijden niet, maar als je te te snel te werk gaat...kan er wel eens een haartje blijven haken.

xxx,

D

Justherz zei

Jammer
want dit moest het zijn
vooral na het zien van die filmpje
Thanks beauty

xxx,

Olita zei

Net nadat ik dacht dit niet te halen begin ik toch te twijfelen.
Wie weet ga ik er toch voor!

D zei

Claudia hier een berichtje voor je namens Luc :)

Luc de site waar je het bericht had achtergelaten is nog niet actief! ;) Maar hopelijk kunnen jij en Claudia zo verder onderhandelen.

Groetjes,

D

-----------------------------

@Anonymous

Hoi hoi,

Jouw edgestick is zo goed als nieuw dus als je wil mag je mij mailen als je hem nog niet verkocht heb met jouw vraagprijs;

pain1982@hotmail.com

Hoop van je te horen! X van Luc

Claudia zei

D,

Ik heb net een bericht gestuurd naar Luc !

Worden alleen de foto's van MOOIE mensen getoond op je site?
Zoja, dan moet ik een heavy make over ondergaan hoor :)

Xx Clau

D zei

Mensen die TE mooi zijn (lees Claudia) komen niet eens door de scan heen! LOL

Maar op de nieuwe site wel hoor, dus ik zoek alvast dekking haha

Claudia zei

Ai D, nu lig ik in een deuk :)

Goed gezegd van jou, dus ik ben helemaal op mijn plek hier op Freshdimez !

Xx Clau