zaterdag 20 november 2010

Lanvin for H&M

 
Aanstaande dinsdag, 23 november, is het dan zover. Vanaf 08.00 uur 's ochtends is de langverwachte Lanvin collectie voor H&M eindelijk te koop via de online store. Weet niet wat jullie ladies van deze collectie vinden?

Persoonlijk ben ik er niet onderste boven van. Daarnaast kan ik mijn shopping spree beter aan de komende maand en mijn loved ones besteden.

Waar ik uiteraard wel nieuwsgierig naar ben zijn de vier kleuren lipstick die Lanvin speciaal voor deze collectie heeft uitgebracht. En had meteen al een diepe warme kleur op het oog die ik graag zou willen hebben.


LANVIN FOR H&MLANVIN FOR H&MLANVIN FOR H&M
LANVIN FOR H&MLanvin For H&M Lipstick € 9,95


Dinsdagochtend vanaf 08.00 uur zit ik dus klaar om er een te bemachtigen. Hoop dat de H&M site dit keer wel alle drukte aan kan. En als ik de drukte aan kan stap ik misschien wel even de winkel binnen!

Wordt vervolgd....

5 opmerkingen:

Kizzy zei

De kleding is ook best prijzig, vind je niet?

Had geen idee dat er ook lipsticks zijn. Ben wel benieuwd, ja!

De lijn is vandaag gelanceerd in Amerika, dus alles zal hier wel weg zijn inmiddels...was 't helemaal vergeten.

D zei

Waaay too expensive. Las gisteren een tweet van iemand in Amerika die in de rij stond en zag dat een dame haar kaart onvoldoende saldo had toen ze een totaalbedrag van $ 800 wilde afrekenen???!! ehmm....

Ja een lippie sla ik niet af natuurlijk als ze mooi zijn haha
Denk dat ik toch even langs de shop ga om te kijken.

lize zei

Dure kleding- en eerlijk gezegd ook een beetje weird.
$ 800 voor een setje kleding? Daar kan ik wel een tijdje van leven.. (en de gemiddelde Amerikaan ook) dus ik hou het bij de lipsticks, de paarse vind ik heel mooi van kleur.

Ach, Lanvin... ga eens googelen op 'Lanvin 1950'- en je ziet echt beeldschone jurken....
Jawel: Vintage met een hoofdletter.

D zei

Daar heb je helemaal gelijk in. De mooiste designer collectie voor H&M tot nu toe vond ik Cavalli.

Maar om eerlijk te zijn doen deze collecties me niet zoveel. Stijl (als in stijl hebben) is nog altijd niet te koop, zelfs niet met veel geld. Daarvoor is meer nodig!

De paarse lippenstift lijkt me ook mooi :)

D zei

Vandaag om 7.50 uur lees ik dit bericht op de H&M site :)


Het is druk in de winkel!

Op dit moment is het heel erg druk in de Shop online. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk je aankopen kunt doen. Probeer het zo nog eens.

Probeer nogmaals


Was te voorspellen natuurlijk.

Ik loop vanmiddag even langs om te kijken of er nog wat ligt. En zo niet trakteer ik mezelf op een andere mooie lipstick!