maandag 8 november 2010

Maybelline MNY

 


Hi Beautiful Ladies,


Allereerst wil ik de nieuwe blogvolgers welkom heten. Thanks and let's have fun! En dat geldt natuurlijk ook voor alle anderen.

Voor enkele beautyliefhebbers zijn blogs als deze soms de oorzaak van een minder goed gevulde portemonnee. Er zijn zelfs enkele lezeressen die mij dit persoonlijk aanrekenen hahaha

Nah just kidding! Dat is echt niet mijn bedoeling ladies...

Ik zeg altijd; er goed verzorgd en fly uitzien hoeft geen handen vol geld te kosten. En zeg nou zelf..mooie mensen hebben toch niet veel nodig? :)MNY Gloss € 2,99
MNY Mono Eyeshadow € 2,65


Wat wel opvallend is, is dat steeds meer cosmeticabedrijven het 'beauty on a budget' concept hanteren. En gelukkig maar! Zo ook Maybelline MNY oftwel Maybelline New York. Deze lijn is sinds vorige maand exclusief te koop bij Etos. En je raad het al...mooie make-up voor mooie prijzen!

Dus ook beauties on a budget kunnen hun hart ophalen met deze make-up lijn.

Ik heb mezelf een goudbruine lipgloss (nr.479) en mooie paarse eyeshadow (nr. 533) cadeau gedaan. And the fun part is, dat er iedere twee maanden weer een nieuwe collectie in de winkel ligt!

8 opmerkingen:

Nina zei

I guess I have to go to Etos soon!!!! :P Ik ga hem zeker checker.

D zei

Yes, check it out! :)

Pretty shadows and lipglosses

D zei

Kreeg eyeshadow nr. 433 en een lippenbalsem (beige) vandaag kado ♥

De lippenbalsem is verrassend lekker; soft kissable lips :)

Mooie make-up lijn!

Nina zei

Nou ik ben gisteren dus gegaan naar de stad en in bij de Etos in Den-Haag (stad) hebben ze het dus NIET. Needless to say I was dissapointed! Hahahaha pissed zou beter woord zijn.

D zei

LOL @ pissed haha

Maar wel gek dat ze het daar (nog) niet hebben? Ben benieuwd wanneer het dan komt?! Hoop in ieder geval dat je nog wat van deze collectie kunt meepikken.

Nina zei

Ook in de pocket! Hihihi was zoooo blij toen ik het eindelijk had gevonden zondag. YAHOOO!!!

nanicheri zei

Wat grappig!! ik zie nu pas deze post, en ik heb precies dezelfde items gekocht voordat ik van jepost wist hahah, nice he die paarse eyshadow???

D zei

Ooh echt? :)

Da's grappig ja! Ik was vooral verrast door de lipglosss. Voelt aan als een lippenbalsem en de kleur is nog mooier op je lippen dan in de verpakking vind ik.

LOL @ Nina :)