vrijdag 26 november 2010

Pink Friday 4 Lipstick

 


Geen Black Friday vandaag voor Nicki Minaj, maar een Pink Friday. En dat maar liefst vier vrijdagen achtereen! Deze zachtroze lipstick die Nicki in samenwerking met MAC heeft samengesteld, is vanaf vandaag exclusief te bestellen via de MAC online store. Mocht je er een willen hebben, dan ben je voor vandaag de 26e november net iets te laat;

Due to high demand, this product has sold out. Please check back next Friday.


Vanaf volgende week vrijdag dus weer een kans!Pink Friday 4 Lipstick by MAC and Nicki Minaj


Persoonlijk denk ik dat dit voor veel brown beauties een niet al te makkelijke tint roze is om te dragen. Pink Friday 4 is naar mijn schatting namelijk net iets lichter dan Nicki's signature lipstick welke op zich al de nodige skillz vergt om perfect aan te brengen.

Maar goed, in mijn blogpost van een tijdje geleden 'Pretty in Pink' zei ik het al; er is een pretty pink lipstick voor ons allemaal.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

D,
toen ik laatst in de MAC store was en niet het gewenste item op de kop kon tikken heb ik de Gaga lipstick gekocht. Een perfect roze kleur voor mijn huidskleur en die lijkt wel heel erg op deze Pink Friday !

Nu nog de Constructivist paintpot :):):)

D zei

Valt me wel op dat al die speciale lipsticks van MAC allemaal roze zijn??

Deze van Nicki ga ik niet bestellen. Pink Nouveau is al zo heavy pigmented dat ik me afvraag of ik hem ooit opkrijg :)

Olita zei

Ja ik heb nooit geluk met deze kleur lipsticks ik heb er nu twee soorten van maar ik weet bij god niet hoe deze het best aangebracht word. maar het doet mij in ieder geval no justice

D zei

Moeilijke kleur inderdaad. Het enige wat ik kan bedenken om het 'draagbaar' te maken is een (bruine) lipliner gebruiken en een roze lipgloss erover. Is zonde om het helemaal niet te gebruiken.

Olita zei

Ja dat doe ik inderdaad maar je gebruikt alweer gauw teveel van de stick en dan klopt het ook weer niet. een paar puntjes en met je vingers uitsmeren geeft wel een mooie look. Die mac styliste had me een donkerroze lipliner geadviseerd die ik heb direct aangeschaft want ik vond het prachtig zitten op dat moment maar ik krijg niet meer hetzelfde resultaat. Dus ik zal maar eerst wat meer moeten oefenen denk ik

Anoniem zei

Heel jammer dat ze hem niet verkopen in NL. I would die to get a sample.