zondag 7 november 2010

Queen Helene Mud Pack Masque

 
Hi Beauties,

Misschien is het jullie opgevallen dat het een tijdje geleden is dat ik huidverzorgingsproducten reviewde. De reden hiervan is dat mijn schoonheidsspecialiste eigenlijk altijd waarschuwt om niet te veel te experimenteren met huidverzorgingsproducten. Soms doet dit meer kwaad dan goed. En als je eenmaal producten hebt gevonden waar je huid goed op reageert en van gaat stralen, is het natuurlijk niet eens nodig om te switchen.

Toch heb ik onlangs twee producten ingeruild die nog beter werken dan hun voorgangers :) Eén daarvan is Queen Helene's Mud Pack Masque. Het ander product hou ik nog even geheim en zal ik binnenkort reviewen.De maskers van Queen Helene zijn zoals je misschien al wist razend populair. Behalve dat ze zeer effectief werken en vrijwel geschikt zijn voor de meeste huidtypes, zijn ze erg vriendelijk geprijsd. Het eerste masker dat ik heb gebruikt van Queen Helene was het Mint Julep Masker. Een heerlijk masker! Maar meer afgestemd op de onzuivere/vette huid. En omdat mijn huid niet vet is en redelijk zuiver, ben ik overgestapt naar het Mud Pack Masque.Voor welke huidtypes; Ik denk voor alle huidtypes behalve de zeer gevoelige huid. Dit masker is in het bijzonder geschikt voor een vermoeide huid. Het geeft een 'energie boost' en door zijn zuiverende werking een gezonde, gladde, uitstraling.

Wanneer en hoe vaak gebruiken; Zoals de meeste kleimaskers, werkt ook dit masker met Engelse klei diep en poriën reinigend. Ik gebruik het masker wekelijks (na het stomen) om mijn huid diep te reinigen en zuiver te houden. And believe me, it works! Na vijftien a twintig minuten is mijn huid weer Squeaky clean. En yes fellas....maskers als deze zijn ook voor jullie :)

Hoe voelt het aan; Net na het aanbrengen voelt het masker bij mij altijd een beetje tintelend aan, best aangenaam. Dit geeft me altijd het gevoel dat het 'werkt' :) Wat het overigens ook doet.

Bijzonderheden; Queen Helene's Mud Pack Masque is licht en aangenaam geparfumeerd. Maar als je huid hier gevoelig op reageert, is dit masker mogelijk minder of niet geschikt voor jouw huidtype.

Prijs en waar te koop; Het masker kost rond de € 5,00 en is te koop bij een aantal Afro Cosmetica zaken.

7 opmerkingen:

Kizzy zei

"Soms doet dit meer kwaad dan goed."

Eens! Hier ben ik helaas zelf achtergekomen. Nu doe ik 't een beetje rustig haar met het uitproberen van nieuwe dingen...

D zei

Ze heeft echt gelijk wat mijn huid betreft. Sinds ik niet ieder cremetje meer uitprobeer is mijn huid stralender dan ooit. Ook vertelde ze dat sommige producten wel 2 maanden de tijd nodig hebben wil je het effect ervan zien.

Te vaak switchen maakt het soms onmogelijk om te zien of iets echt goed werkt.

C laudette zei

Gebruik je dit masker ook in de winter ? Je hebt nl in een eerdere psot aangegeven dit soort maskers in de winter niet te gebruiken vandaar mijn vraag. Ik wil het namelijk ook proberen alsook de Rhassoul/Ghassoul. Heb een nogal drukke/stress baan en dat merk ik echt aan mijn huid. Teveel stress geeft een vermoeid ziende huid. Mijn huid heft echt een boost nodig. Een bezoek aan de schoonheidsspecialist staat wel op de agenda maar voor als overbrugging zoek ik een lekker masker dat mijn huid een boost geeft.

Sorry voor de lange post.
Groet, Claudette

D zei

Hey Claudette,

Klopt inderdaad dat ik in de winter producten gebruik die wat milder en vochtregulerend zijn. Maar m'n huidverzorgingsroutine is ondertussen iets gewijzigd. 's Avonds gebruik ik vaak een dun laagje sheabutter.

Voorheen kon dit mijn poriën weleens verstoppen. Maar ik masseer het nu bijna 2 minuten in. Daarom kan ik dit masker er wel naast gebruiken.

Eerlijk gezegd zou ik dit masker niet aanraden bij een gevoelige huid. Misschien net wat te heftig.

Een Zuurstof masker van Dr. van der Hoog is wat maskers betreft misschien een beter alternatief.

Claudette zei

Ik heb inderdaad best een gevoelige huid. Heel vervelend, had er vroeger geen last van.
Ik zal het zuurstof masker van Dr.van der hoog proberen.

Thx. voor je reactie.

Anoniem zei

Mag ik vragen waar je deze hebt gekocht?

D zei

@ Claudette neem je ook extra vitaminen? Zelf merk ik dat het best helpt.

Sunwell Huid, Haar en Nagels neem ik nu + Multi Totaal van De Tuinen en Vitamine C 1000 mg ook van De Tuinen. Daarnaast veel vocht. Water en Annique Rooibosthee.


@ Anoniem Ik heb deze gekocht bij Suhail (Afro Cosmetica Groothandel) in de Albert Cuyp straat, Amsterdam.