zondag 21 november 2010

True You by Janet Jackson

 
Hey Beauties,

Een aantal weken geleden heb ik jullie bedankt voor het invullen van de 'gewichts
beheersing enquete'. De enquete is inmiddels gesloten en de uitslag bekend. De uitkomst verbaast mij persoonlijk niet.

Een ieder die weleens op dieet is geweest en daarbij wat kilo's verloor weet dat dit niet het moeilijkste gedeelte is. Het moeilijkste is vaak het op gewicht blijven en voorkomen dat je gaat jojoën.

Een lady die hier maar al te vaak mee is geconfronteerd, is niemand minder dan Miss Jackson. Een aantal jaar geleden heeft Janet zich zo laten gaan dat ze een dieptepunt bereikte en op haar zwaarst was. Deze foto's kennen we natuurlijk allemaal.

Tijdens haar reis en battle naar een gezond gewicht heeft zij het nodige meegemaakt en vooral veel geleerd over zelfliefde. In True You lees je alles over haar pittige battles en de vaak moeilijke confrontaties met zichzelf.

True You moet nog worden uitgebracht en tot nu toe is alleen de boven afgebeelde cover onthuld. Wel schittert Janet voor de maand december op de cover van en in Health Magazine. Hier een sneak peak.....
En eigenlijk onnodig te zeggen dat ik het boek en dit december issue niet wil missen! Ik vind Miss Jackson er geweldig en stralender dan ooit tevoren uitzien.. What do you think?

Geen opmerkingen: