maandag 1 november 2010

Urban Chick

 
Hi Beauties,

Misschien kenden jullie de e-boutique; Urban Chick al? Voor mij was deze nieuw totdat ik in contact kwam met de eigenaresse van de boutique.

De link van deze e-boutique heb ik pas geleden toegevoegd aan de site en blog list. Maar het leek me uiteraard een goed idee om de dames onder ons die Urban Chick nog niet kennen, kennis te laten maken met deze e-boutique en haar diensten. Bijdeze!

Zou het niet geweldig zijn als blackhair en skincare producten gewoon makkelijk en door heel Nederland worden verkocht? Vooral met dames in de omgeving van Friesland in gedachten, om maar een voorbeeld te noemen, denk ik dat een e-boutique als deze DE uitkomst is!

En wat Urban Chick ook nog eens mogelijk maakt; is het genereren van extra inkomsten als zelfstandig consulent. Dus lees vooral verder als je naast je huidige baan, studie of mama zijn wat extra wilt bijverdienen op een leuke manier.www.urbanchick.nlUrban Chick is een e-boutique dat zich richt op de verkoop van blackhair producten, huidverzorgingsproducten voor de donkere huid en mode accessoires. De producten zijn van bekende merken (zoals Dark and Lovely, Pink, Clear Essence) en bestellingen worden binnen 1-2 wekdagen geleverd. Iedereen kan zich op de site aanmelden en een bestelling plaatsen.

Om het gemak van Urban Chick door heel Nederland bekend en beschikbaar te maken, maken wij gebruik van onafhankelijke consulenten. Daardoor is het, naast het makkelijk ontvangen van producten, voor geïnteresseerden ook mogelijk een zakcentje bij te verdienen. Hierin heeft men de keuze uit 2 manieren:

Deelname A: Iedereen die zelf hoge kortingen wenst te ontvangen, maar niet geïnteresseerd is in een verkoopteam op te bouwen, kiest voor deelname A. Hier spaart men punten over elke bestelling die door voorkeursklanten geplaatst zijn. Deze punten kunnen maandelijks verzilverd worden.

Deelname B: Iedereen die geïnteresseerd is in het opbouwen van een verkoopteam, kiest voor deelname B. Hier krijgt men een maandelijkse vergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de grootte van de verkoopteam en de verkoop aan persoonlijke voorkeursklanten.

In beide gevallen ontvangt de consulent altijd 8% korting op persoonlijke aankopen.

Consulenten zijn niet in dienst bij Urban Chick, daardoor hebben zij geen verplichtingen en alle vrijheid om te 'werken' waar, wanneer en hoe men wilt.

Voor de leden van freshdimez is er een actie opgezet. Alle toekomstige consulenten die zich voor 30 november 2010 aanmelden krijgen 20% korting op het welkomstpakket. Deze korting is alleen in te wisselen bij aankoop van een deelname. Gebruik de kortingscode freshdimez Maar niet alleen toekomstige consulenten ontvangen korting! Bij het bestellen van producten uit de e-boutique ontvangt iedereen maar liefst 8% korting met de kortingscode; freshdimez1 Ook deze code is geldig tot 30 november 2010.

Aanmelden als consulent kan via www.urbanchick.nl. Hier kan de deelname 'gekocht' worden door het in het winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden. Aan het eind van de bestelprocedure krijgt men de mogelijkheid de kortingscode in te vullen.

Geen opmerkingen: