vrijdag 12 november 2010

Urban Decay Book of Shadows Vol. lll

 


Als je net als ik een fan bent van de Urban Decay eyeshadows en palettes dan kan Book of Shadows Volume 3 niet aan je aandacht zijn ontsnapt. Terwijl ik nog in dubio was of ik het Naked Palette nou wel of niet zou aanschaffen..was er alweer een nieuw palette die niet alleen uit 16 fantastisch mooie kleuren eyeshadow bestaat...Book of Shadows volume 3 is tevens een geweldig kunstwerk en volledig geïnspireerd door de liefde voor New York. En wat dit kuntswerk helemaal afmaakt; het geeft licht?!

Naast de 16 kleuren oogschaduw, bestaat Book of Shadows Volume 3 uit; 2 eyeliners (zwart en metallic paars) en een travelsize eyeshadow primer.

Ik ben inmiddels al twee weken een van de vele gelukkige eigenaressen van dit palette, maar mijn eerste look moet nog volgen. Voor zover ik weet, is Book of Shadows Volume 3 (nog) niet in Nederland te koop.
Urban Decay Book of Shadows Vol. lll
$54,00


Maar als je net als ik een hele.. hele lieve vriendin hebt in Amerika :) of er zelf regelmatig komt..dan mag je jezelf Book of Shadows Volume 3 absoluut kado doen. It's that hot!!!

Geen opmerkingen: