maandag 27 december 2010

Freeman Guava Salt Body Scrub

 
Ben normaal gesproken erg trouw aan wat ik voor mijn huid gebruik onder de douche. Namelijk African Black Soap en eventueel een zelf gemaakte suikerscrub. Nu mijn homemade scrub al een tijdje op is, trakteerde ik mezelf tijdens het shoppen op een nieuwe.

Eerder gebruikte ik naar tevredenheid diverse producten van Freeman en koos daarom ook voor een bodyscrub van dit merk.Freeman Guava Salt Body Scrub €4,95 De Tuinen


De Guava Salt Body Scrub is een zoutscrub verrijkt met een flink aantal natuurlijke ingrediënten. Behalve grove zoutkorrels en Guave extract, bevat de scrub ook;

Abrikozen olie
Zoete Amandel olie
Sesam olie
Saffloer zaad olie
Dat er een mix van verschillende oliën in deze scrub zit is goed te zien en te voelen. Na het scrubben is mijn huid weer lekker zacht, glad en gehydrateerd.

Wat ik helemaal onweerstaanbaar vind aan deze Guave scrub is de geur. Ooh so yummy! Een mierzoet luchtje zo rechtstreeks uit de tube, dat me doet denken aan guave jam. Maar onder de douche ruikt het fantastisch.

Freeman's Guava Salt Body Scrub doet het trouwens ook erg goed op (droge winter) handen en voeten.

Absoluut een nieuwe favoriet!

Geen opmerkingen: