zondag 26 december 2010

In My Kit

 
Hey Beauties,

Vraag jij je ook weleens af wat voor producten er in een make-up kit van een professional zitten? Of welke speciale producten tot de best kept insiders secrets horen? Dan doe je er goed aan om regelmatig een kijkje te nemen op deze site: inmykit.com

Als je dacht dat alleen de duurste merken of producten goed genoeg zijn voor de pro's zul je verrast zijn. Niets is minder waar namelijk. Een aantal maanden geleden heb ik een goodiebag samengesteld voor een goede vriendin. In deze goodiebag had ik Rimmel's Soft Kajal pencil in zwart gedaan.Via onze twitter conversaties liet ze me weten zeer tevreden te zijn met dit kohlpotlood, en dat er nog maar een stompje over is :)

Daarop antwoordde ik, deze tip te hebben via in my kit. Later ontdekte ik dat Rimmels soft Kohl Kajal pencil een cult favorite is, en niet voor niets! Wat ook fijn is, is dat de kit van tijd tot tijd wordt bijgewerkt.


Zo worden er producten toegevoegd of verdwijnen producten uit de kit als ze discontinued zijn of om een andere reden.

Nog niet zo lang geleden zijn o.a. mijn 'Magic Cream' , Roots Organic Olive Oil Sheen Spray, en de felbegeerde Megashine lipgloss van NYX aan de kit toegevoegd. Er zit voor iedereen wel een bruikbare tip tussen.Kortom, misschien wel een product dat in jouw kit zou moeten zitten. Check it out!

12 opmerkingen:

Kizzy zei

Rimmel's Soft Kajal is echt een aanrader, ja :-)

Heel makkelijk te gebruiken (je trekt heel makkelijk een pikzwart lijntje) en 't blijft heel de dag goed zitten! Een must have!

D zei

Heb altijd een back-up van deze. Andere kohl potloden zijn, of veel te hard of de punt breekt te makkelijk af.

En de NYX glossjes zijn verslavend!

Claudia zei

I love NYX :)
Maar die Rimmel soft kohl potlood ken ik niet, dus maar gauw uitproberen.
Ik gebruik al jaren mn Hema potloden, Bruin & Zwart !

Heb meteen op de website gekeken van inmykit, en er zijn een paar glosjes die ik MOET hebben van Revlon
want ik heb al een paar YT video's gezien van dames die laaiend enthousiast zijn.
Binnenkort weer online shoppen :)

Thanx D !

D zei

OMG what have I done!!

Is 'P' straks lekker boos op mij LOL

Ik ga een 'Geniet, maar shop met mate' badge ontwerpen Haha

Claudia zei

Doe mijn badge maar in het roze met Swarovski Crystals :)

Mijn goede voornemen voor 2011 is minder shoppen !
Daarom koop ik maar 1 Rimmel potlood :)

P moet niet klagen, als we gaan stappen en de boeren zich aan mij vergapen dan geniet hij ervan en fluistert : wat heb ik toch een mooi vrouwtje waarop ik dan vraag : mag ik morgen dan weer de credit card ??
Hey je moet t ijzer smeden als die heet is LOL

D zei

Hahahaha @ ijzer smeden! Die houden we er in. Echt, jij ben te hilarisch voor woorden :D

Ancherely zei

Ben DOL op de NYX liglossjes heb zelf de African Queen gekregen ;) my favo!

D zei

Hey Dolly :)

African Queen wil ik ook nog voor mezelf hebben. Is denk ik wel een van de mooiste kleuren die NYX heeft.

patty zei

Hoi Ladies,

Ik heb een vraagje. Ik ben op zoek naar iemand die make-up party's doet bij andere thuis. Zeg maar net als tupperware, maar dan met make-up. het liefst make-up voor donkere en getinte vrouwen. Geen Marrie Kay, dat vind ik zelf niet zo super.

Mijn idee van zo'n party, is dan dat de dames ( max.8 -10) zichzelf ook moeten opmaken, onder begeleiding van de consulente. Die geeft dan tips en trucs en kijkt samen met de dames welke make-up het beste bij hun past.

Heb zoiets een keer bij mijn buurvrouw gedaan, maar dat waren allemaal blanke dames en de consulente zelf ook. Ze had niet eens foundation voor mij!

Wie kent er zo iemand of wie is zelf consulente?

Ik ben zelf echt een leek als het om make up gaat en ik weet echt nooit de juiste kleuren te kiezen.

Zo, dat is een lap tekst :) Sorry, was niet de bedoeling.

Groetjes,
Patty

D zei

Hoi Patty,

Al is de lap tekst nog zo lang...geeft helemaal niet! :)

Weet je dat ik het hier vaak genoeg over heb gehad met mijn zus! Het is best wel droevig dat we hier nog vaak genoeg tegen aan lopen.

Daarom denk ik er soms aan om het maar eens zelf te gaan doen (leren). Maar goed, een mens kan ook niet alles haha

Hoop dat er iemand reageert die wat weet. En anders moeten we maar met z'n allen gaan sparen om Sam Fine een keer uit te nodigen. Ik volg hem op Twitter en hij is behalve een echte make-up pro zo'n hartelijk mens!!!

Echt heel bijzonder.

Patty zei

Ja, ik vind het ook jammer dat er niet echt iets is voor ons.

Maar zoals je zelf al zegt....misschien moet je het maar zelf gaan opzetten, samen met je zus!
Geloof me er is echt een markt voor.

En ja, Sam Fine zou idd ook leuk zijn, maar volgens mij kost ie nogal wat. Dat wordt flink sparen!

Ik ga denk ik alvast de spaar potjes van mijn dametjes leeghalen :)

Maar ik hoop ook echt dat iemand anders iets weet. Ik ben echt een hopeloos geval :)

lize zei

Vandaag de soft-kohl aangeschaft 'jungle green' (voor de dagen dat ik me een beetje panterachtig voel...)
en wat zo leuk is: etos geeft nu 25% korting op de Rimmelproducten!