woensdag 29 december 2010

Remington vs Iso Beauty

 
Hey Beauties,

Een aantal maanden terug kocht ik een Iso Beauty stijltang. Hierbij de langverwachte review. Voor kerst mocht ik een geschenk uitkiezen, en dat werd wederom een Remington stijltang. Vandaar dat ik maar meteen een post wilde doen over beiden.Model; Iso Beauty Turbo Silk Print Zebra

Specificaties; Wereldwijd voltage. 8 seconden opwarmtijd. Temperatuur tot 210 °C

Prijs; € 99,95 (via eBay kocht ik hem voor € 45,00 inclusief verzendkosten!)

Bijzonderheden; Als je deze stijltang net als ik via de Amerikaanse eBay site koopt, denk er dan aan dat je een adapter nodig hebt om hem te kunnen gebruiken. Er zit namelijk een Amerikaanse stekker op die bij ons niet in het stopcontact past.

Adapters zijn te koop bij electro zaken en kosten rond de drie euro per stuk. Je zet een adapter met slechts één klik bovenop de originele stekker.


Waar te koop; o.a. via Iso Beauty Nederland

Pluspunt; Met deze stijltang creëer je binnen no-time een salon look! Hij is geschikt voor alle haartypes. Draag je je haren kroes en wil je een keer voor een straight look gaan? Deze stijltang doet de job moeiteloos!

Minpunt; Deze straightener is niet voorzien van een hitte regelaar, wat erg jammer is. Je kunt de temperatuur niet zelf instellen wat betekent dat de stijltang alleen extreem heet kan worden gebruikt. Ook slaat de tang niet vanzelf uit na een uur. Deze veiligheidvoorziening hebben de Remington stijltangen wel. Dus altijd check, check, dubbel check, of je hem hebt uitgeschakeld!

Hoe goed kan deze stijltang tegen een stootje; Heb hem nog niet laten vallen. Maar ik denk dat hij op een schaal van 1 tot 10; wel een 6 scoort. Kan wel wat hebben dus.

Algemene beoordeling; Deze stijltang is geweldig! Als je voor een ultra straight look gaat dan is dit DE stijltang. Behalve dat het iedere lok super glad maakt, zorgen de platen voor mooi glanzend haar. Omdat deze stijltang echt extreem heet wordt is het niet aan te raden hem vaker dan eens per week te gebruiken. Persoonlijk gebruik ik hem alleen wanneer mijn haar op zijn dikst is. Tussen de vijf en zeven weken na mijn laatste haar relaxbeurt.Model; Remington Shine Therapy S9950

Specificaties; Temperatuur van 150°C - 230°C . 15 seconden opwarmtijd.

Prijs; € 49,99

Bijzonderheden; De platen van deze stijltang zijn geimpregneerd met glansversterkende ingrediënten; avocado olie en vitamine E. Deze worden gelijkmatig door de coating op het haar verdeeld en zorgen voor 86% meer glans! Je krijgt vijf jaar garantie voor de Shine Therapy stijltang.

Waar te koop; o.a. bij de Media Markt

Pluspunt; Voorzien van een digitale temperatuursinstelling. Je kunt de temperatuur instellen en aanpassen aan jouw haartype. En automatische veiligheidsuitschakeling na 60 minuten. Het is fijn dat deze stijltang meer glans aan het haar geeft. Maar 86%? I don't know... Wel zijn de platen zodanig ontworpen dat je dichtbij de hoofdhuid kunt komen zonder je te verbranden. Dit vergemakkelijkt het stijlen enorm.

Minpunt; Tot zover heb ik nog geen minpunt kunnen ontdekken. Zodra ik dat wel ontdek, zal ik deze post uiteraard updaten. Wat me wel opviel is dat het snoer vrij kort is vergeleken met mijn andere stijltangen. Maar met een verlengsnoer heb je daar natuurlijk geen last van.

Hoe goed kan deze stijltang tegen een stootje; Ik denk op een schaal van 1 tot 10 dat deze een 6,5 scoort.Algemene beoordeling; Deze stijltang is op alle fronten een winnaar. Prijs, kwaliteit en de resultaten die hij levert. Ondanks ik hem nog maar kort in mijn bezit heb, ben ik erg blij met deze stijltang. Absoluut een aanrader!

10 opmerkingen:

D zei

Gekregen bij een abonnement is helemaal geweldig! :)

Ja hoor, zal altijd voor een Remington gaan. Goede kwaliteit voor een mooie prijs! Ik lijk wel een sales- vrouw haha

Nee echt super zijn ze, en worden steeds beter!

Claudia zei

Tip:
De Remington Shine Therapy kost bij Kruidvat nu 30 euro !!!
Ik heb het niet gekocht, omdat ik me wil houden aan mijn 2011 voornemens (oa minder shoppen ) :(:(:(

Gr. Clau

D zei

En dat gaat ze nu pas zeggen hoor pfff LOL :)

Ook dit model S9950? Maar sowieso een goede keus.

Ik krijg alleen nog m'n Sex in the City DVD want die kreeg je er gratis bij!

D zei

Even een update;

Deze tools liggen sinds een maand opgeborgen in mijn lade en zijn nu puur voor occassional gebruik. Sinds kort doe ik alleen nog maar roller set wraps en sluit ik directe hitte op mijn haar zoveel mogelijk uit. Het resultaat daarvan was al gauw waarneembaar.

Nina zei

Ik ben deze maand officieel een jaar HEATFREE!!! If I can do it... EVERYBODY can. Ik was een echt heat addict man! Pfffff had me stijl tang altijd bij de hand, desnoods bij werken terwijl ik aan de telefoon zat met een klant op het werk. Ff in stopcontact en ff haren stijlen hahaha. Trouwens chica! Ik wacht nog op je Caruso review! :P

D zei

Hahaha ik wist dat je over die Caruso rollers zou beginnen, toen ik roller set wrap intypte! :D

Maar je hebt gelijk ik ben je nog een update schuldig. Komt er deze week nog aan, is in elk geval positief.

Voor de rollersets die ik nu soms 2x per week doe na het haren wassen, gebruik ik oldschool Magnetic rollers. Kan nog erg snel inrollen kwam ik pas geleden achter, ben 't niet verleerd :)

Wat goed Nina een jaar heatfree! Mijn haar was nog niet lang genoeg voor heatfree styles, maar de tijden zijn veranderd in positieve zin :)

Nina zei

Hahaha ik vergeet dat niet hoor :) Maar ik ben erg benieuwd! Ik twijfel nog steeds om hem aan te schaffen. Geen idee eigenlijk waarom.

Mijn heatfree tijd begon door na het wassen de sjaal techniek te gebruiken om de edges stijl te hebben. Daarna ging het vanzelf.

Vol verwachting wacht ik je review af!

D zei

Ik moet nog steeds lachen om jouw heat verslaving toen 'met klant aan de telefoon en even stijlen' :D

Caruso is een goede investering, zeker weten. Vooral als je even snel tussendoor mooie weelderige krullen wilt creeren.

Ik ben nu helemaal into rollers pfff.. Heb Curlformers en de Jet set easy grip rollers ook op mijn lijstje staan. Vooral die laatste zijn erg handig en geven salon results! :)

Anoniem zei

Tijdens een beurs zag ik een stand staan van ISO. wat me erg opviel was dat er bij alle mensen die de stijltang wilden uitproberen, ongelovelijk veel stoom/rook afkwam.

Maar wat nog veel erger was dat meneer voorkeur had voor een bepaald type dame. Als je niet in die catagorie viel dan kon je hem ook niet proberen/testen. Dus daarom al zou ik dr ISO stijl/krul tang niet kopen.

D zeiHmm... Ik weet precies wat je bedoelt met de categorie. Jammer dat er niet een vertegenwoordiger was voor alle haartypes. Het lijkt me overigens wel lastig om zo een stijltang out of the blue te testen. Want inden je haar vettig is door bijvoorbeeld producten dan is het geen goed idee om daar een stijltang op te gebruiken. Mogelijk was dit de oorzaak van de rook daar :-)

Ik heb deze zelf heel lang niet gebruikt, maar met een beschermend serum werkt hij super.