zondag 26 december 2010

Self Cleaning Q-Brush

 
Voor een jong dametje, dat eigenlijk alles heeft wat haar hartje begeert, is het niet altijd makkelijk om een leuk cadeau uit te zoeken. Daarom ging ik naast de Hello Kitty tas van het verlanglijstje, op zoek naar (nog) een praktisch cadeau. Dat werd deze zelfreinigende Q-Brush.

Zenner Q-Brush €9,95 Etos


We zijn gek op elkaar, maar als er iets is waar we regelmatig mot om hebben dan is het de borstel die little miss diva voor mij laat liggen met achtergebleven haren!
De Q-Brush is een handige en gepatenteerde borstel die door meerdere bedrijven werd uitgebracht. Ook Zenner heeft de Q-brush sinds kort in het assortiment. Hoewel ik het niet helemaal eens ben met de betiteling 'zelfreinigende borstel' blijft het vergeleken met andere borstels best handig. De self cleaning Q-Brush is er in verschillende kleuren en in diverse uitvoeringen.

De achtergebleven haren laten zich uiteraard erg makkelijk verwijderen. Maar een soda badje op z'n tijd zal wellicht geen kwaad kunnen als we het hebben over hygiëne.

2 opmerkingen:

Kizzy zei

Geniaal! Dit is iets voor m'n moeder! Je schrijft dat Zenner 't maakt...dus gewoon te koop bij Kruidvat bijv?


Dat filmpje is trouwens ZO Amerikaans, echt vreselijk...haha!


Fijne tweede Kerstdag, D.

D zei

Toen ik de stem van die man hoorde, moest ik al lachen inderdaad. Om nog maar over de rest van het filmpje te zwijgen! Haha

Ik heb deze bij Etos gekocht. De grotere filialen hebben hem wel.

Jij ook een fijne 2e kerstdag! :) Die van ons in Nederland is alweer bijna om.