maandag 20 december 2010

Surprise Kerst Pakket!

 


Hi beauties,

Wat ik vandaag ontving is werkelijk onvoorstelbaar! Mijn vakantie had niet beter kunnen beginnen. Oke, ik geef zelf best vaak wat weg, dit doe ik graag en met alle plezier. Maar ik krijg soms van die verrassingen waar je u tegen zegt.

Vandaag werd er een groot pakket bij mij bezorgd, wat ik op zich al opmerkelijk vond omdat ik geen pakketpost verwachtte. Toen ik de naam van de afzender (een trouwe lezeres) las wist ik meteen hoe laat het was en had ik een glimlach van oor tot oor :)

Had nog geen enkel idee wat er allemaal in mijn verrassingspakket zat. Maar dit zat er o.a. in. En elke gift was leuk ingepakt en beschreven met een special note. Heel cute. Hier een aantal van de gifts (want er zat nog veel meer in mijn surprise box!)

Er zaten trouwens niet alleen cadeaus voor mij in; ook voor de jongste en meest getalenteerde 'fashion designer' die ik ken. Die was blij verrast met de aanvulling op haar Top Model Design Studio collectie :)Victoria's Secret Bodylotion en een heerlijke Secret deo. Bij deze gifts zat er een secret note, die ik maar liever geheim hou! Dat was namelijk een aanbeveling wanneer ik deze heeeerlijke luchtjes het best kan dragen :)
Ook nieuw leesvoer maakt mij altijd blij. Kreeg een boek over de geschiedenis van Suriname en het boek For Colored Girls....geweldig. Die laatste ga ik dus eerst lezen voordat ik de film bekijk. Bij de boeken zat er een prachtige zilverkleurige boekhouder versierd met kraaltjes. Zoiets heb ik werkelijk nooit eerder gezien. Erg origineel en mooi!

Geloof me als ik zeg dat ik ruim een half uur bezig ben geweest om alle cadeaus en de bijbehorende notes tot me te nemen. Echt geweldig! Woorden schieten te kort. Ik had deze dame ruim drie maanden geleden gevraagd of zij haar 5 favorites wilde delen. Ondanks die maar niet in mijn mailbox belandde bleef ik zoals altijd geduldig wachten. En wat doet mevrouw, ze stuurt het gewoon allemaal letterlijk naar me op.

Ik ben hartstikke blij met al deze gifts. En wellicht dat jullie hiermee wat extra ideetjes hebben om kerstinkopen te doen voor de mensen om wie je geeft.

Ongelofelijk lief, heel erg bedankt Clau! (wist niet of ik je naam mocht verklappen, but too late :)

xxx,

D

6 opmerkingen:

Claudia zei

D,
ben blij dat jullie de cadeautjes leuk vinden.

Geniet van alles, en een dikke knuffel aan je dochter!

Xx Clau

D zei

We zijn echt heel blij met onze kado's! Nogmaals bedankt.

Had totaal niet door dat je zo iets van plas was :)

Gwen-Gail zei

Super leuk! En verdiend, want mensen die geven krijgen zeker iets ervoor terug.

D zei

:)

Anjana zei

Heel lief van Claudia. Zoals Gwen-Gail al zegt... mensen die geven krijgen zeker iets ervoor terug. En jij verdient het. Ik heb een bewondering voor je. Een blog beheren kost heel veel tijd en inspanning. Een artikel schrijven en kost uren/dagen en dat vergeten mensen. Geniet van al het goeds :)

D zei

Aaaw dankjewel hoor! :)

Aan mensen als jullie geef ik graag en met veel plezier.